FOREDRAG OM CIVILFORSVARET PÅ HERNINGSHOLM

Mandag den 14. maj kl 19.00 slår Herningsholm dørene op for et spændende og underholdende foredrag om Civilforsvaret på Herningsholm. Tilbage i september 2017 afholdte Museum Midtjylland et udsolgt foredrag om Civilforsvaret på Herningsholm. Foredragsholder Mogens Grønvald Andersen har efterfølgende tilbudt at gentage sit roste foredrag.

I en periode fra 1941 og 25 år frem fungerede den gamle herregård som kaserne for Civilforsvaret. Nu blev der opført store haller og barakker på ladegårdens gamle plads, og splitflaget vajede foran den gamle hovedbygning, der nu blev indrettet til praktisk brug. Civilforsvaret fraflyttede Herningsholm i 1966 til fordel for den nybyggede kaserne på H. P. Hansens Vej.

Foredragsholder Mogens Grønvald Andersen skruer med sit foredrag tiden tilbage til midten af 1900-tallet, hvor Herningsholm var udlejet til Civilforsvaret.

Pris: Kr. 50,- inkl. kaffe og småkage (medlemmer af museets støtteforeninger, samt studerende: kr. 30,-)

Mandag den 14. maj kl 19.00 slår Herningsholm dørene op for et spændende og underholdende foredrag.

Pris: 50,-

Herningsholm Museum