Jul på Jens Nielsens bondegård

Lørdag den 1. december står julen for døren på Frilandsmuseet Herning og på Jens Nielsens bondegård. Sammen med de frivillige i Landsbylauget søger museet tilbage i historien og fejrer jul som i gamle dage.

Kl. 11.00 slår vi dørene op til vores julegaveværksted, hvor du kan lave din helt personlige og hjemmelavede gave til bedstemor og bedstefar. I år laver vi nisser samt tryk på servietter, forklæder og andet. I vores julestue laver vi juledekorationer og voksæbler. Her kan du også klippe din helt egen pynt til juletræet.

Kl. 11.30 fortsættes juleløjerne, hvor vi vækker de berømte Mette Modes nisser. Nisserne har siden 1988 været en fast bestanddel af Hernings juleliv. Sammen med de tilhørende dyr fra skoven har nisserne ligget i hi på museets magasin siden sidste jul, så de skal vækkes med et ordentligt brag.

Du kan også opleve smeden arbejde over den åbne ild, ligesom du kan gå på opdagelse i Frilandsmuseets andre huse. Her vil der også være mulighed for at høre om julen på landet i gamle dage.

Der er gratis entré for både børn og voksne. Gaver lavet i julegaveværkstedet og julestuen er dog forbundet med en mindre betaling. Husk kontanter eller Mobilepay, da museet desværre ikke modtager Dankort. Det vil desuden være muligt at købe kaffe/the og saftevand.

Vel mødt til julehygge på Frilandsmuseet Herning.

01.12.2018

Kl. 11:00 - 16:00

Pris: Gratis entré, men betaling for nogle af aktiviteterne.

Frilandsmuseet Herning

Museumsgade 32, 7400 Herning