Foredrag om Herningsholm med Leif Sepstrup

Herningsholms dunkle sider

Foredrag med Leif Sepstrup

Normalt kender vi Herningsholm og dens beboere fra den pæne side. Men navnet Herningsholm optræder også i andre mere dunkle sammenhænge. Aftenens foredrag byder på forskellige historier, alle med tilknytning til Herningegnen og ikke mindst Herningsholm.

Vi går tæt på de enkelte personer og deres oplevelser. Der fortælles bl.a. om en uheldig kvægdriver, en karl, som hjalp politiet (det skulle han aldrig have gjort!), overfaldsmænd som gemte sig i grøfterne ved Herningsholm, tjenestefolk som løb af pladsen, usømmelige forhold på egnen samt i det varme hø i laden på Herningsholm.

Aftenens foredragsholder er Leif Sepstrup, der er formand for Slægtshistorisk Forening Herning og arbejdsgruppen kriminalhistorie.dk.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af Herningsholmlauget.

25.02.2020

Kl. 19.00-21.00

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger).

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning