HISTORIE-ARKÆOLOGISK CYKELTUR FRA TJØRRING TIL VILDBJERG

Oven på den fantastiske arkæologiske cykeltur sidste år, har Museum Midtjyllands arkæolog, Martin Winther Olesen, i samarbejde med nyere tids museumsinspektør, Jonas Ruskjær, valgt at søsætte en ny historie-arkæologisk cykeltur.

Årets cykeltur finder sted søndag den 27. maj. Turen går fra Baunekirken i Tjørring til Vildbjerg. Vi vil komme omkring alt fra jernalderfund til kirkehistorie til den enestående poulsgårdskat.

Sæt kryds i kalenderen og hold øje med kalenderen her, hvor vi vil bringe mere information om cykelturen i den kommende tid.

Øvrige deltagere: Kr. 50,-

27.05.2018

11:00

Pris: Cykelturen er arrangeret i samarbejde med Historisk Forening, og vil derfor være gratis for dets medlemmer samt medlemmer af museets støtteforeninger. Øvrige deltagere: Kr. 50,-