Kunsten at male væveviklebilleder

Workshoppen er fuldt booket. Skriv en mail til booking@museummidtjylland.dk, hvis du gerne vil på venteliste.

På workshoppen arbejdes der med ikatvævning i lille format. Ikatvævning er en teknik, hvor trenden og/eller islættet bemales med et ønsket motiv, hvorefter det væves. På denne måde får det malede motiv en ny dimension. Deltageren vil på workshoppen arbejde med at male og væve et billede på 15×15 cm.

Vi finder inspiration til motivet i planteverdenen. Der vil være plads til at deltageren kan skabe sit eget udtryk indenfor den ramme, hvad enten man udtrykker sig naturalistisk, abstrakt eller på en helt tredje måde.

Workshoppen afholdes af tekstilformidler Lea Dyrholm Torp. Lea dimitterede som tekstilformidler fra VIA Design i december 2020 med speciale i tryk, væv og formidling.

Der er et begrænset antal pladser til rådighed og tilmelding skal ske via denne side.

18.09.2021

Kl. 13.00-17.00