Lørdagsmatiné på Herningsholm Museum med foredrag om et arbejdsliv i Nepal

Lørdagsmatiné – Fortællinger om et arbejdsliv i Nepal

Lørdag den 18. januar byder Herningsholm Museum op til årets første lørdagsmatiné. Denne lørdag vil Frode Grimm fortælle om sine oplevelser og sit arbejde i Nepal. Her arbejdede han som sygeplejerske på et hospital for spedalske.

Frode er uddannet diakon og var efterfølgende sygeplejerske på Ringkøbing Sygehus i mange år.

Entréen er inklusiv kaffe og kage, som serveres af Herningsholmlauget.

Foredraget er en del af det nye tiltag Lørdagsmatiné på Herningsholm Museum, som afholdes i efteråret og vinteren. Arrangementerne er en række mindre foredrag, koncerter og fortællinger som afholdes på udvalgte lørdage. Det samlede program er sammensat af Herningsholm Museums fantastiske frivillige, Herningsholmlauget, i samarbejde med Museum Midtjylland.

18.01.2020

Kl. 14.00-15.45

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger)

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +