Mysteriet på museet en spændende aften på Tekstilmuseet

Mysteriet på Museet

På Tekstilmuseet har vi brug for hjælp til en gåde! I må hjælpe os med til at opklare, hvem der har stjålet fabrikantfruens fine hat. Ved mørkets frembrud forvandles fabrikken til et gådefuldt gerningssted, og den gamle bygning gemmer på et persongalleri fra en svunden tid.

Fabrikantfruen havde et ærinde på klædefabrikken i løbet af dagen, og dér forsvandt hendes hat på mystisk vis.

Som detektiver skal I finde ledetråde og udspørge de mistænkte i de mere skumle afkroge af museet. Var det syersken, der gjorde det? Eller måske fejedrengen? Der skal afprøves hypoteser og laves tekniske undersøgelser. Og ikke mindst – holder de mistænktes alibier?

Mysteriet begynder kl. 17.00, og mød op inden kl. 17.45, da vi her lukker dørene.

17.01.2020

Kl. 17.00-19.00