Rundvisning i udstillingen Made in Midtjylland på Tekstilmuseet

Rundvisning i udstillingen Made in Midtjylland

Kom tættere på historien om Midtjylland og tekstilindustrien, når Tekstilmuseets guide viser rundt i udstillingen Made in Midtjylland.

Udstillingen viser hvordan tekstilproduktionen eksploderede i 1950’erne, skabte jobs og vækst og fik det midtjyske til at boome for så at gå world wide. Det er en fascinerende historie om, hvordan tekstilindustrien fik byerne på den gamle hede til at vokse eksplosivt og på kort tid forvandle samfundet på godt og ondt. Historien om det tekstile Midtjylland bliver ført op til nutiden. Vi hører om muligheder og udfordringer for den mode- og tekstilindustri, der stadig er et hjørnesten i det midtjyske.

Det er museets guide, der står for rundvisningen godt hjulpet af en af museets frivillige, der viser maskinerne i aktion.

Det er gratis at deltage i rundvisningen, når entréen er betalt. Der er et maksimum på antal deltagere efter først-til-mølle princippet. Vil du sikre dig en plads, så tilmeld dig her på siden.

10.11.2018

Kl. 13.30-14.30

Pris: Gratis når éntre til museet er betalt

Tekstilmuseet herning, Vestergade 20, 7400 Herning