Billedet viser udsnit af udstillingen Made in Midtjylland på Tekstilmuseet i Herning

Strømpeworkshop for børn

Kom og design dine egne strømper

Vi starter med at gå på inspirationstur i Sky Lucy Youngs udstilling SOK IT UP! Udstillingen fortæller om hendes arbejde med at skabe nye, spændende strømper med forskellige farver og former.

Oplev hvordan man lavede og solgte strømper på heden for flere hundrede år siden og se en af de ældgamle strømper fra museets magasin. Prøv også en af de nymodens maskiner, som for over 100 år siden satte skub i produktionen af strømper.

I museets værksted får du lov til at trykke på dine egne strømper, som du får med hjem.

Det koster 20,- pr. barn at deltage.

Voksne skal betale entré – den er der halv pris på i hele perioden 13.-21. september.

Kom og design dine egne strømper når vi holder strømpeworkshop for børn på Tekstilmuseet

16.10.2018

Kl 13:00 - 15:30