Tækning

Tækning af tag på smedjen – del 2 af 4

De fire torsdage i maj (minus Kr. himmelfarts dag) står i specialhåndværkets tegn på Frilandsmuseet Herning. Vores smedje skal have skiftet stråtag, og i den forbindelse inviterer vi til en række besøgsgange.

Her stiller vores dygtige håndværkere samt Nikolaj fra projekt Hænder og Huse, Haandværk, deres viden til rådighed, og man får mulighed for at få se og afprøve arbejdsmetoderne bag tækning.

Har du lyst til at høre om et spændende og anderledes håndværk, se museets tømrer og tækkemand i arbejde og selv prøve kræfter med at tække, så kom forbi museumsparken bag Historiens Hus i tidsrummet 09.00-12.00.

Del 2: Torsdag den 17.05: Udskiftning af tømmer og tækning.

Der er gratis entré.

Kl. 09:00 - 12:00