Vinterworkshop med strik for børn på Tekstilmuseet i Herning

Vinterworkshop for børn

Vil du lære at strikke dine egne vintersmykker, som er både varme og flotte? Eller en sweater til din kop, så din te eller kakao også kan holde sig varm? Så kom til workshoppen “Pyntet, Pimpet og Praktisk”. Tekstilmuseet har materialerne, og vi vil lære dig de basale teknikker, samt hvordan du kan bruge dem til at lave ting, der er både fede, bløde og varme.

Vi skal lære at slå masker op, strikke ret og vrang og lukke af. På den måde kan man strikke næsten alt! I dette værksted skal vi strikke armbånd og kop-varmere, og alle får noget med hjem uanset færdigheder og hastighed.

Aldersgruppe: 6-11 år

Workshoppen er én ud af tre workshops for børn. De to følgende er hhv.

1. marts: Workshop om bånd. Her bruges knytte- og væveteknikker til blandt andet nøgleringe og hårelastikker
  2. maj: Workshop om vævning. Med tekstilkunstner Astrid Skibsted

19.01.2019

Kl. 12.30-14.30

Pris: 75,-

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +