Workshop for børn kniplinger på Tekstilmuseet i Herning

Workshop for børn: Kniplinger

Kom på Tekstilmuseet når vi tirsdag den 15. oktober skal kniple henover et kniplebræt. Vi skal snakke Christian IV og Tønderkniplinger og vi skal prøve kræfter med den gamle teknik. Børnene får selv lov til at sætte præg på deres værk gennem valg af materialer. Der vil være kyndig vejledning gennem hele workshoppen og den kræver ikke forud kendskab til teknikken. Tag barn eller barnebarn med ind til en spændende eftermiddag på Tekstilmuseet.

Generelt

Tekstilmuseet slår i efterårsferien dørene op for en række spændende og lærerige workshops hvor børn sammen med deres forældre eller bedsteforældre kan prøve kræfter med gamle teknikker. Alle dage fra tirsdag til fredag holder vi workshop over en række forskellige temaer.

Tirsdag d. 15. oktober: Kniplinger (kl. 13.00-15.00)

Onsdag d. 16. oktober: Maskindag og Båndworkshop (kl. 11.00-15.30 – workshop man går til og fra)

Torsdag d. 17. oktober: Broderiworkshop (kl. 13.00-15.00)

Fredag d. 18. oktober: Workshop om vævning (kl. 11.00-15.00)

Kodeordet for efterårets børne-workshops er kreativ samskabelse. Dette foregår gennem gamle håndværksteknikker, hvor børnene skal udfolde deres kreativitet og præsentere deres værker, som de efterfølgende får med hjem. Vi vil ved flere workshops gå i museets kasser og betragte de gamle genstande og derved få et historisk perspektiv ind i den kreative tankestrøm.

Workshoppene afvikles i samarbejde med museets dygtige frivillige der har indgående kendskab og indsigt i gamle håndværk samt tekstilindustrien.

For børn mellem 6-11 år

15.10.2019

Kl 13:00 - 15:00

Pris: 75,-

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +