Vi er rigtig glade for at kunne meddele at Museum Midtjyllands fem besøgssteder igen kan åbne for gæster tirsdag d. 26. maj. Vi genåbner selvfølgelig under de retningslinjer som sundhedsmyndighederne anbefaler os, og med hensyn til det, til den tid gældende forsamlingsforbud.

Alle Museum Midtjyllands fem besøgssteder har haft lukket for besøgende fra d. 12. marts grundet udviklingen i Covid-19 situationen i Danmark. Alle arrangementer har været aflyst eller udskudt i perioden.

Når vi genåbner, gør vi det selvfølgelig på en forsvarlig måde, så du og dine kære kan føle sig trygge ved at komme på besøg. Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger og justerer løbende i forhold til de gældende retningslinjer. Vores arrangementer vil lige så stille også komme på programmet igen – og her gælder det selvfølgelig også at vi gennemfører dem på en måde, hvor vi passer på hinanden.

D. 26. maj åbner alle vores museer op med vores sædvanlige åbningstider. Se åbningstiderne for hvert besøgssted her:

Klosterlund Museum

Herningsholm Museum

Frilandsmuseet Herning

Vester Palsgaard Skovmuseum

Arrangementer

Vi planlægger at genoptage så mange af vores udskudte arrangementer som muligt. Se mere om vores kommende arrangementer i kalenderen.

Følg også gerne med på vores sociale medier (Instagram og Facebook) og i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig nederst på denne side.

Ved evt. spørgsmål kan man kontakte os på kontakt@museummidtjylland.dk.