Alle Museum Midtjyllands fem besøgssteder har lukket for besøgende fra d. 12. marts grundet udviklingen i Covid-19 situationen i Danmark. Indtil videre holder vi lukket frem til 13. april og alle vores arrangementer er aflyst frem til 30. april. Vi følger myndighedernes anvisninger nøje og melder løbende ud ved ændringer.

Vi planlægger at tage flest muligt af vores annoncerede arrangementer op igen senere på året, når corona forhåbentligt ikke længere er en udfordring som nu.

Følg derfor gerne med på vores sociale medier (Instagram og Facebook), i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig nederst på denne side samt her på vores hjemmeside, hvor vi vil slå arrangementerne op i vores kalender, når det igen er aktuelt.

Ved evt. spørgsmål kan man kontakte os på kontakt@museummidtjylland.dk.