Alle Museum Midtjyllands fem besøgssteder har været lukket for besøgende siden d. 12. december grundet udviklingen i Covid-19 situationen i Danmark. Vi genåbner museerne igen d. 21. april og herefter vil vi også have arrangementer på programmet igen.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen!

Når vi genåbner er det med følgende retningslinjer for alle besøgende:

1. Husk coronapas
Alle gæster over 15 år skal vise coronapas ved ankomst. Coronapasset kan hentes på sundhed.dk, og du skal kunne dokumentere en negativ coronatest, som er minimum 72 timer gammel, gennemført vaccine eller immunitet.

2. Mundbind og visir
Alle over 12 år skal bære mundbind og visir på museernes indendørsarealer.

3. Pas på hinanden
Husk at holde afstand til de andre gæster og sprit hænder jævnligt.

Følg med på vores sociale medier (Instagram og Facebook), i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig nederst på denne side samt her på vores hjemmeside, hvor vi vil informere løbende om ændringer. Vi følger selvfølgelig myndighedernes anvisninger nøje og de gældende retningslinjer.

Ved evt. spørgsmål kan man kontakte os på kontakt@museummidtjylland.dk.