frilandsmuseet-herning-bondehus

Årsmøde i Repræsentantskabet for Museum Midtjylland

Alle medlemmer af museumsforeningerne i Herning og Ikast-Brande inviteres hermed til årsmøde.

Torsdag d. 23. september 2021, kl. 19.00,

Frilandsmuseet Herning, Museumsgade 32, 7400 Herning

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.
  2. Museets årsberetning v/ konstitueret direktør Kristine Holm-Jensen
  3. Museets årsregnskab v/ konstitueret direktør Kristine Holm-Jensen
  4. Valg i henhold til vedtægterne:
    1. Valg af 2 medlemmer af Museum Midtjyllands Styrelse for 1 år
    2. Valg af 2 suppleanter for 1 år
  1. Orientering fra Museumsforeningerne v/ Liselotte Olesen, Leif Thykjær og Hans Rostholm
  2. Katrine Lewenski Moestrup fortæller om den nye oprettede stilling som undervisningsansvarlig

Efter mødet inviterer Museum Midtjylland på kaffe og kage, og der vil være mulighed for at se Frilandsmuseet Herning.

Katrine Lewinsky Moestrup er Museum Midtjyllands nyansatte undervisningsansvarlige. Hun vil fortælle om sin baggrund inden for arkæologi og naturvejledning og om, hvad museet vil med sin undervisning. Publikum vil undervejs blive udsat for forskellige af Katrines undervisningsmetoder.

Tilmelding til mødet skal ske senest den 16. september 2021 via denne side.

23.09.2021

Kl. 19.00

Frilandsmuseet Herning

Museumsgade 32, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +