Pepita fra Jernalderen på Museum Midtjylland

25.11.2022

Pepita fra jernalderen

På Museum Midtjylland har der i 30 år gemt sig en skat på magasinet. Der har nemlig gemt sig tekstil i en nabograv til Hammerum-pigen, og graven er lige nu ved at blive forundersøgt.

Læs mere

Særlige åbningstider denne vinter

Vinteråbningstider på Museum Midtjylland

Nu nærmer julen sig og på Museum Midtjylland har vi ændrede åbningstider vinteren over. Kig forbi inden da og kom i julestemning til et af vores mange julearrangementer.

Læs mere
Jul på Museum Midtjylland

Juleaktiviteter 12. november - 18. december

Det store nisseroderi

Hjælp - vi har nisser! Og de har lavet en masse rod på vores museer. Kom og hjælp os med at opklare det store nisseroderi og vind spændende præmier.

Læs mere

Fra d. 12. november

Jul på Museum Midtjylland

Julen nærmer sig med hastige skridt og på Museum Midtjylland byder vi indenfor til hyggelige arrangementer for både voksne og børn - kom og lav dine egne julegaver, vær med i det store nisseroderi, besøg juleboder og meget mere!

Læs mere
Jul på Jens Nielsens Bondegård på Frilandsmuseet Herning
Juleforløb for skoler på Tekstilmuseet

01.11.2022

Juleforløb for skoler

Sy en julegave på Tekstilmuseet og se de gamle maskiner i aktion, når vi inviterer til skoleforløb på udvalgte dage i december.

Læs mere

Eventyrlig jul for hele familien

Jul på Herningsholm Museum

Hernings ældste bygning slår dørene op til et sandt juleeventyr, når den smukke gamle herregård bliver ramme for 'Jul på Herningsholm' fra d. 19. november-18. december.

Læs mere
Jul på Herningsholm
Efterårsferie på Klosterlund Museum

Uge 42

Efterårsferie for hele familien

Efterårsferien er lige om hjørnet og på Museum Midtjylland byder vi på spændende aktiviteter for hele familien. Vi har noget for alle aldre og interesser!

Læs mere

K7 – 7 dages kultur

I uge 37 er der gratis entré for unge under 27 år på over 150 museer og udstillingssteder landet over - også her på Museum Midtjylland.

Læs mere
Vandretur med Morten D.D. ved Bølling Sø ved Klosterlund Museum

Klosterlund Museum

Vandretur med Morten D.D.

Kom med på en vandretur i særklasse! Biolog og topformidler Morten D.D. Hansen tager os med ud i den storslåede natur omkring Klosterlund Museum og Bølling Sø. 

Læs mere

Knudmosen i Herning

Åben tørveudgravning

Den 23. august vil Museum Midtjyllands arkæologer afprøve nogle af jernalderens arbejdsredskaber. Vi vil prøve dem, hvor de er fundet, nemlig i tørven i Knudmosen. Alle er velkomne og arrangementet er gratis.

Læs mere
Åben tørvegravning i Knudmosen i Herning
QQTextilkunst udstiller på Tekstilmuseet

Særudstilling på Tekstilmuseet

Tekstilkunst i tiden

I forbindelse med QQTextilKunsts 25-års jubilæum udstiller gruppens medlemmer på Tekstilmuseet til august. Vi glæder os til at se jer til fernisering d. 20. august, kl. 14-16.

Læs mere

Frilandsmuseet Herning

Landsbyfest

Søndag d. 21. august er det igen tid til den traditionsrige landsbyfest på Frilandsmuseet Herning. Medbring familien og madkurv og tag på søndagsudflugt i det grønne med musik, gamle lege og meget mere.

Læs mere
Landsbyfesten på Frilandsmuseet Herning