07.04.2020

Vi søger en undervisningsansvarlig

Museum Midtjylland søger en dygtig og superambitiøs formidler og læringsfacilitator, som brænder for undervisning til børn og unge!

Læs mere

For hele familien

Påskeaktiviteter

Påsken står for døren og det betyder ferietid for de fleste. Her guider vi til kreative aktiviteter og lege, som hele familien kan samles omkring. Der er både forslag til æggelege og -maling, gækkebrevs-inspiration og en vejledning til at lave sit eget lille påskelam.

Læs mere
Museum Midtjylland

Covid-19

Museum Midtjylland genåbner d. 21. april

Vi glæder os til at se jer igen, når vi genåbner d. 21. april!

Læs mere

Påsken 2021

Krea-kits til påske

På Museum Midtjylland savner vi vores gæster, så derfor har vi lagt hovederne i blød for at lave nogle gode oplevelser for familier i påskeferien.

Læs mere
Kreativtpåskekit på Museum Midtjylland
Vi søger personer til portrætter til ny udstilling på Klosterlund Museum

10.03.2021

VIL DU HJÆLPE MED AT SÆTTE ANSIGT PÅ OLDTIDEN?

Så får du nu chancen for at blive portrætteret til en ny udstilling på Klosterlund Museum. Du behøver ikke at ligne en fotomodel. Tværtimod! Oldtidens midtjyder var nemlig – i store træk – lige som dig og mig.

Læs mere

Forår 2021

Aktiviteter for hele familien

Savner I kulturelle oplevelser? Vores museer er lukkede frem til og med d. 20. april, men her på siden guider vi jer til gode oplevelser for store og små, som I kan lave udendørs eller online!

Læs mere
vinterferie for hele familien på Museum Midtjylland
Skattejagt på Museum Midtjylland

Aktiviteter for hele familien / 5. februar-15. august

Den store skattejagt

På Museum Midtjyllands besøgssteder kan du fra d. 5. februar igen deltage i den store skattejagt. Tag familien under armen og vær med!

Læs mere

Aktiviteter for hele familien

Vinterferie for hele familien

Selvom museerne er lukkede tilbyder vi på Museum Midtjylland oplevelser for både store og små - tag familien med ud eller sæt jer til rette bag skærmen

Læs mere
vinterferie for hele familien på Museum Midtjylland
Geocaching ved Museum Midtjyllands museer

Geocaching

Ved Museum Midtjyllands fem afdelinger kan du prøve det verdensomspændende fænomen geocaching! Find de skjulte skatte rundt om i landskabet...

Læs mere

Særlige åbningstider i julen

Juleåbningstider på Museum Midtjylland

Nu nærmer julen sig og på Museum Midtjylland har vi ændrede åbningstider mellem jul og nytår. Fra og med onsdag d. 23. december til og med d. 1. januar er alle museer lukkede undtagen Tekstilmuseet, som har åbent d. 27., 29. og 30. december. Se mere herunder.

Læs mere
Juleåbningstider på Museum Midtjylland 2018
Særudstillingen Det særligt danske på Tekstilmuseet i Herning

Særudstilling på Tekstilmuseet / 10.11.2020-11.04.2021

Det særligt danske

Fra 20. november kan udstillingen 'Det særligt danske' opleves på Tekstilmuseet. Særudstillingen er blevet til i anledning af, at det i 2020 er hundredåret for den danske genforening.

Læs mere

Juleaktiviteter

Det store nisseroderi

Hjælp - vi har nisser! Og de har lavet en masse rod på vores museer. Kom og hjælp os med at opklare det store nisseroderi og vind et nisse-kit og andre spændende præmier.

Læs mere