Museum Midtjylland

Covid-19

Museum Midtjylland holder midlertidigt lukket

Museum Midtjyllands besøgssteder er midlertidigt lukkede pga. udviklingen i Covid-19. Dette gælder fra d. 12. december til 7. februar.

Læs mere

Særlige åbningstider i julen

Juleåbningstider på Museum Midtjylland

Nu nærmer julen sig og på Museum Midtjylland har vi ændrede åbningstider mellem jul og nytår. Fra og med onsdag d. 23. december til og med d. 1. januar er alle museer lukkede undtagen Tekstilmuseet, som har åbent d. 27., 29. og 30. december. Se mere herunder.

Læs mere
Juleåbningstider på Museum Midtjylland 2018
Særudstillingen Det særligt danske på Tekstilmuseet i Herning

Særudstilling på Tekstilmuseet / 10.11.2020-11.04.2021

Det særligt danske

Fra 20. november kan udstillingen 'Det særligt danske' opleves på Tekstilmuseet. Særudstillingen er blevet til i anledning af, at det i 2020 er hundredåret for den danske genforening.

Læs mere

Juleaktiviteter

Det store nisseroderi

Hjælp - vi har nisser! Og de har lavet en masse rod på vores museer. Kom og hjælp os med at opklare det store nisseroderi og vind et nisse-kit og andre spændende præmier.

Læs mere
Museum Midtjylland

Covid-19 retningslinjer

Sikkert besøg på Museum Midtjylland

På Museum Midtjylland passer vi godt på vores gæster, medarbejdere og frivillige. Her kan du få mere at vide om dit besøg og hvilke forholdsregler og retningslinjer vi følger i forbindelse med udbruddet af ny coronavirus.

Læs mere

Uge 42

Efterårsferie for hele familien

Efterårsferien er lige om hjørnet og på Museum Midtjylland byder vi på spændende aktiviteter for hele familien. Vi har noget for alle aldre og interesser!

Læs mere
Efterårsferie på Klosterlund Museum
Ny udstilling på Klosterlund Museum om stenalderjægerne ved Bølling Sø

Ny udstilling på Klosterlund Museum

Stenalderjægerne ved Bølling Sø

Den 9. oktober åbner vi en ny permanent udstilling på Klosterlund Museum. Udstillingen sætter fokus på hvordan stenalderjægerne levede i området omkring Bølling Sø for tusindvis af år siden.

Læs mere

Særudstilling 01.10.20 – 31.01.21

Dronningestrik – De royale masker

På Tekstilmuseet åbner vi til oktober op for en royal særudstilling, når Ulla og Koushi fra 'Den store Strikkedyst' udstiller strikkede værker lavet med inspiration i H.M. Dronning Margrethes garderobe og kunstværker.

Læs mere
Dronningestrik Særudstilling på Tekstilmuseet
udstilling på Tekstilmuseet

Gratis entré for unge under 27

Golden Days – Forever Young

Er du under 27 år gammel? Så kan du fra mandag d. 7. september til søndag d. 13. september 2020 få gratis adgang til 70 museer og udstillingssteder over hele landet – og herunder også Tekstilmuseet og Herningsholm Museum.

Læs mere

Få historien i ørerne

Audiowalks – lyt til historien

Byer og landskab er fyldt med historier fra fortiden. Med Museum Midtjyllands nye audiowalks kan du nu høre nogle af de bedste historier, mens du står på stederne, hvor det hele foregik.

Læs mere
audiowalks med Museum Midtjylland
Udstillingen Strik en prik på Vester Palsgaard Skovmuseum

Særudstilling 04.09.2020-01.11.2020

Strik en prik

Fredag d. 4. september er der på Vester Palsgaard Skovmuseum fernisering på udstillingen 'Strik en Prik', med foreningen Seriøs Strik for Sjov.

Læs mere

Nyt tiltag

Rullende historie

På Museum Midtjylland har vi udviklet en række rullende byvandringer så både cykel-entusiaster, barslende og gangbesværede kan komme på tur i historien!

Læs mere
Barnevogsnbyvandring