Ny udstilling på Klosterlund Museum

Ansigt til ansigt

Inden længe kan Museum Midtjylland præsentere en spritny og anderledes udstilling om oldtiden i Midtjylland. Udstillingen kobler uvurderlige arkæologiske skatte med personlige historier om oldtidens midtjyder, mens nutidige midtjyder sætter ansigt på fortællingerne.

Læs mere

Åbner 12. juni

Socle du Monde

Tekstilmuseet er udstillingssted i biennalen Socle du Monde som finder sted på 8 forskellige lokationer i Herning denne sommer. Særudstillingen kan opleves på museet fra d. 12. juni til d. 31. oktober.

Læs mere

05.05.2021

Kristine Holm-Jensen konstitueret som direktør

Et nyt hold er sat, indtil en ny direktør kan ansættes på Museum Midtjylland.

Læs mere

07.04.2020

Vi søger en undervisningsansvarlig

Museum Midtjylland søger en dygtig og superambitiøs formidler og læringsfacilitator, som brænder for undervisning til børn og unge!

Læs mere

For hele familien

Påskeaktiviteter

Påsken står for døren og det betyder ferietid for de fleste. Her guider vi til kreative aktiviteter og lege, som hele familien kan samles omkring. Der er både forslag til æggelege og -maling, gækkebrevs-inspiration og en vejledning til at lave sit eget lille påskelam.

Læs mere

Covid-19

Retningslinjer for besøgende

Alle vores fem museer er nu åbne for besøgende, og det samme er vores museumsbutikker og caféer. Vi glæder os til at se jer!

Læs mere
Museum Midtjylland
Kreativtpåskekit på Museum Midtjylland

Påsken 2021

Krea-kits til påske

På Museum Midtjylland savner vi vores gæster, så derfor har vi lagt hovederne i blød for at lave nogle gode oplevelser for familier i påskeferien.

Læs mere

10.03.2021

VIL DU HJÆLPE MED AT SÆTTE ANSIGT PÅ OLDTIDEN?

Så får du nu chancen for at blive portrætteret til en ny udstilling på Klosterlund Museum. Du behøver ikke at ligne en fotomodel. Tværtimod! Oldtidens midtjyder var nemlig – i store træk – lige som dig og mig.

Læs mere
Vi søger personer til portrætter til ny udstilling på Klosterlund Museum
vinterferie for hele familien på Museum Midtjylland

Forår 2021

Aktiviteter for hele familien

Savner I kulturelle oplevelser? Vores museer er åbne igen, men her på siden guider vi jer til gode oplevelser for store og små, som I kan lave på egen hånd - udendørs eller online!

Læs mere

Aktiviteter for hele familien / 5. februar-15. august

Den store skattejagt

På Museum Midtjyllands besøgssteder kan du fra d. 5. februar igen deltage i den store skattejagt. Tag familien under armen og vær med!

Læs mere
Skattejagt på Museum Midtjylland
vinterferie for hele familien på Museum Midtjylland

Aktiviteter for hele familien

Vinterferie for hele familien

Selvom museerne er lukkede tilbyder vi på Museum Midtjylland oplevelser for både store og små - tag familien med ud eller sæt jer til rette bag skærmen

Læs mere

Geocaching

Ved Museum Midtjyllands fem afdelinger kan du prøve det verdensomspændende fænomen geocaching! Find de skjulte skatte rundt om i landskabet...

Læs mere
Geocaching ved Museum Midtjyllands museer