Museum Midtjylland genåbner d. 9. juni

Museum Midtjylland midlertidigt lukket af hensyn til Covid-19

Museum Midtjylland genåbner d. 26. maj

Tirsdag d. 26. maj kan vi igen slå dørene op på vores fem besøgssteder. Vi glæder os meget til at byde gæster indenfor igen!

Læs mere

Elektronisk musik og romantik på Herningsholm Museum

Museet som muse

Hvad sker der, når en ung komponist får eksklusiv adgang til et ellers lukket museum i flere dage ad gangen? Når han får en unik mulighed for at opholde sig helt alene mellem alle Blichers originale genstande i en gammel, autentisk herregård?

Læs mere
Museet som muse på Herningsholm Museum
Åben udgravning for skoler Museum Midtjylland

Gratis tilbud til skoler i Herning Kommune

Besøg en udgravning i Snejbjerg

Nu inviterer vi skoleklasser på besøg ved udgravningen af en jernalderlandsby ved Snejbjerg - der er masser af plads, masser af frisk luft og rigtig meget at se på.

Læs mere

Digital udstilling

Nyfortolkning – en virtuel tekstiludstilling

Fredag d. 22. maj 2020 åbner udstillingen ”NYFORTOLKNING - En virtuel tekstiludstilling”, som indeholder beundringsværdige tekstile værker, der alle er inspireret af historiske genstande fra Tekstilmuseet.

Læs mere
Skattejagt på Museum Midtjylland

Aktiviteter for hele familien

Den store skattejagt

På Museum Midtjyllands besøgssteder kan du nu deltage i spændende skattejagter. Tag familien under armen og vær med. Hver måned trækkes en vinder!

Læs mere

Få inspiration til planlægning af undervisningen

Spritnye læringskataloger

Lige nu er der musestille både på skolerne og på museerne. Men her på Museum Midtjylland glæder vi os rigtig meget til at få besøg af skolerne igen, når omstændighederne tillader det!

Læs mere
Efterårsferie på Klosterlund Museum

Året der gik på Museum Midtjylland

Årsberetning 2019

Museum Midtjyllands årsberetning for 2019 er klar, og her kan du læse om de mange spændende aktiviteter, udstillinger, udgravninger og meget mere, der fandt sted sidste år på museet.

Læs mere

Aktiviteter for hele familien

Vinterferie på Museum Midtjylland

På Museum Midtjylland har vi traditionen tro mange hyggelige og sjove vinterferieaktiviteter på programmet. Tag familien under armen og besøg os i uge 7. Se mere her!

Læs mere
Vinterferie på Klosterlund Museum
Tekstilmuseet i Herning

Flere gæster ind ad museets døre i 2019

Stor fremgang i besøgstallet

På Museum Midtjylland kan vi se tilbage på endnu et fantastisk år. Vi har nemlig haft en massiv fremgang i besøgstallet med 26% flere besøgende, der indløste billet til ét af museets fem besøgssteder i 2019.

Læs mere

Særlige åbningstider i julen

Juleåbningstider på Museum Midtjylland

Nu nærmer julen sig og på Museum Midtjylland har vi ændrede åbningstider mellem jul og nytår. Fra og med mandag d. 23. december til og med d. 1. januar er alle museer lukket undtagen Tekstilmuseet, som har åbent d. 27., 28. og 29. december. Se mere herunder.

Læs mere
Juleåbningstider på Museum Midtjylland 2018
Jul på Vester Palsgaard Skovmuseum

13.11.2019

Jul på Museum Midtjylland

Julen nærmer sig med hastige skridt og på Museum Midtjylland byder vi indenfor til hyggelige arrangementer for både voksne og børn - kom og lav dine egne julegaver, vær med i nisseløb, besøg juleboder og meget mere!

Læs mere

02.10.2019

Efterårsferie for hele familien

Uge 42 er lige om hjørnet og på Museum Midtjylland byder vi på spændende efterårsaktiviteter for hele familien. Vi har noget for alle aldre og interesser!

Læs mere
Efterårsferie på Klosterlund Museum