Tyg på oldtiden på Klosterlund Museum

Oldtidsuge i uge 38

Smagen og lyden af oldtiden

Klosterlund Museum byder på to spændende arrangementer, der kobler fortid og nutid og udfordrer alle sanser. Det sker når vi inviterer til 'Lyden af oldtiden' og 'Tyg på Oldtiden'.

Læs mere

31.08.2021

Ny direktør for Museum Midtjylland

Kristine Holm-Jensen bliver ny direktør på Museum Midtjylland pr. 1. september 2021.

Læs mere
Udstillingen Made in Midtjylland Tekstilmuseet i Herning

Museum Midtjylland søger ny direktør

Vi søger en ny direktør på Museum Midtjylland, som vil stå i spidsen for et ambitiøst museum med gode kolleger og højt til loftet.

Læs mere

Covid-19

Retningslinjer for besøgende

Alle vores fem museer er nu åbne for besøgende, og det samme er vores museumsbutikker og caféer. Vi glæder os til at se jer!

Læs mere
Museum Midtjylland

Nyt undervisningstilbud

“Hvor er det du kommer fra?”

Museum Midtjylland og Herning Kommune udbyder gratis undervisningsforløb for alle 3. klasser på Herning Kommunes folkeskoler. Forløbet tager eleverne 80 år tilbage i tiden, hvor de møder landarbejderen Niels, der søger arbejde på fabrikkerne i Herning.

Læs mere

Aktiviteter for hele familien

Den store skattejagt

På Museum Midtjyllands besøgssteder kan du deltage i den store skattejagt. Tag familien under armen og vær med!

Læs mere
Skattejagt på Museum Midtjylland
Sommer på Klosterlund Museum

Sommerferieaktiviteter 2021

Sommer på Museum Midtjylland

Sommeren er over os og på Museum Midtjylland byder vi på masser af oplevelser for både store og små. Du kan få fingrene i historien og prøve kræfter med forskellige håndværksteknikker, komme med på byvandringer eller se vores mange udstillinger.

Læs mere

Gå- og cykelrute

Brydningstiden – en vandresti i Ørre

Den 3. juli åbner en ny vandresti, ‘Brydningstiden’, i Ørre. Oplev historien om de store forandringer lokalområdet gik igennem fra 1870 til 1900.

Læs mere
Brydningstiden vandresti i Ørre
audiowalks med Museum Midtjylland

Få historien i ørerne

Audiowalks – lyt til historien

Byer og landskab er fyldt med historier fra fortiden. Med Museum Midtjyllands nye audiowalks kan du nu høre nogle af de bedste historier, mens du står på stederne, hvor det hele foregik.

Læs mere

Ny udstilling på Klosterlund Museum

Ansigt til ansigt

Vi er glade for at kunne præsentere en spritny og anderledes udstilling om oldtiden i Midtjylland. Udstillingen kobler uvurderlige arkæologiske skatte med personlige historier om oldtidens midtjyder, mens nutidige midtjyder sætter ansigt på fortællingerne.

Læs mere

Åbner 12. juni

Socle du Monde

Tekstilmuseet er udstillingssted i biennalen Socle du Monde som finder sted på 8 forskellige lokationer i Herning denne sommer. Særudstillingen kan opleves på museet fra d. 12. juni til d. 31. oktober.

Læs mere

07.04.2020

Vi søger en undervisningsansvarlig

Museum Midtjylland søger en dygtig og superambitiøs formidler og læringsfacilitator, som brænder for undervisning til børn og unge!

Læs mere