Juleåbningstider på Museum Midtjylland 2018

Særlige åbningstider i julen

Juleåbningstider på Museum Midtjylland

Læs mere

Hyggelige julearrangementer for store og små

Jul på Museum Midtjylland

Tag familien under armen og kom til et af vores mange hyggelige julearrangementer i november og december.

Læs mere
Jul på Museum Midtjylland
Vintage foredrag med Pia Storm på Tekstilmuseet i Herning

Foredrag & pop-up shop på Tekstilmuseet / 27.10.2018

Vintageforedrag & pop-up shop med Pia Storm & Magpie Lane

Fordyb dig i Pia Storms store viden og kærlighed til vintagetøj og gå på opdagelse i Magpie Lanes lækre kjoler, når de indtager Tekstilmuseet til en dag i vintagetøjets navn med både foredrag og pop-up butik d. 27. oktober.

Læs mere

Tekstilmuseet / 13.10-21.10.2018

Halv pris på entré i hele efterårsferien

I hele efterårsferien fra d. 13.-21. oktober er der halv pris på entréen for alle voksne på Tekstilmuseet. Børn og unge under 18 år er som altid gratis. Vi inviterer til særrundvisning for børn, workshop og masser af fri leg på Børnefabrikken. Så kig forbi!

Læs mere
Udstillingen made in midtjylland på Tekstilmuseet i Herning
Sok it up Særudstilling på Tekstilmuseet Herning

Særudstilling på Tekstilmuseet / 21.09.-06.01.2019

SOK IT UP!

Tekstildesigneren Sky Lucy Young udforsker sokken som tekstilt designobjekt og kunsthåndværk i særudstillingen SOK IT UP! Den kan opleves på Tekstilmuseet fra d. 21. september 2018 til d. 6. januar 2019.

Læs mere

Særudstilling på Klosterlund Museum / 18.08.-31.08.2018

Uldne værker

Filtning, spinding, plantefarvning og nålebinding - og masser af viden og lyst til leg. I særudstillingen "Uldne Værker" udstiller Uldgruppen værker fra de sidste 10 år på Klosterlund Museum. Udstillingen kan opleves i perioden 18.08.-31.08.2018.

Læs mere
Udstilling Uldne Værker på Klosterlund Museum
Udannelsesudgravning ved Ørregård Museum Midtjylland

Arkæologi

Udgravning ved Ørregård

Museum Midtjylland og arkæologistuderende fra Københavns Universitet vil fra 6. august og måneden ud arbejde på at undersøge den spændende bebyggelse, der stod syd for Ørre i perioden omkring år 0 i en fælles uddannelsesudgravning.

Læs mere

Særudstilling på Tekstilmuseet / 04.08.-02.09.2018

Snørklede snoninger i grønt

Bark, blade, sten, frugter, firben, frøer og fisk - og en masse eksperimenterende og legende strikkerier. Fra d. 4. august til d. 2. september kan udstillingen "Snørklede snoninger i grønt" opleves på Tekstilmuseet.

Læs mere
Særudstilling på Tekstilmuseet: Snørklede snoninger i grønt

Ny bogudgivelse

ULD – en ny bog af Kristine Holm-Jensen

Fredag d. 1. juni udkom bogen ULD, som museets formidlingschef og faginspektør inden for tekstilindustri Kristine Holm-Jensen har arbejdet intenst på det sidste lange stykke tid.

Læs mere

Skoler & institutioner

Hils på vores nye læringskatalog

Med det nye læringskatalog 'Kom tæt på historien' ønsker vi fra Museum Midtjyllands side at fremme elevers læring gennem en række spændende og relevante skoletilbud i autentiske og inspirerende læringsmiljøer.

Læs mere
Forsiden af museets læringskatalog viser et skoletilbud på Klosterlund Museum

Arkæologi

UDGRAVNING VED GULLESTRUP

Vi er i øjeblikket i gang med en udgravning ved Gullestrup, hvor vi har gjort flere interessante fund. Blandt andet hulveje fra flere forskellige perioder, gravpladser, huse og jernudvindingsovne - og det vil vi selvfølgelig rigtig gerne fortælle noget mere om.

Læs mere

Ny hjemmeside og logo

NY VISUEL IDENTITET

Museum Midtjylland lancerer en ny, stærk og dynamisk visuel identitet – herunder nyt logo og ny hjemmeside. Den nye identitet er et led i museets igangværende udviklingsproces og er blevet til i et tæt samarbejde med det grafiske bureau HEAVY.

Læs mere