Efterårsferie på Klosterlund Museum

02.10.2019

Efterårsferie for hele familien

Uge 42 er lige om hjørnet og på Museum Midtjylland byder vi på spændende efterårsaktiviteter for hele familien. Vi har noget for alle aldre og interesser!

Læs mere

01.10.2019

Frivillige søges til Tekstilmuseet

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for gæster på Tekstilmuseet? Og samtidig være en del af en skøn frivilliggruppe, hvor der er rig mulighed for at indgå i et fagligt og socialt fællesskab? Så søger vi lige nu frivillige i Tekstillauget.

Læs mere
Frivillige og foreninger museum midtjylland
Foredrag på Herningsholm Museum

Nyt tiltag på Herningsholm Museum

Lørdagsmatiné

Kom til lørdagsmatiné på den gamle herregård når Herningsholmlauget og Museum Midtjylland inviterer til hyggelige eftermiddage med koncerter, fællessang, foredrag eller fortællinger.

Læs mere

Særudstilling 27.09.19-19.01.20

Det Fjerde Sted

Den 27. september slår Tekstilmuseet dørene op til udstillingen Det Fjerde Sted, som er en udstilling med den åndelige verden som omdrejningspunkt. Det handler om engle, andre dimensioner og om stilhed som nøglen til visdom.

Læs mere
Det fjerde sted. Særudstilling på Tekstilmuseet i Herning
Bogudgivelse The Hammerum Burial Site

28. august 2019

Bogudgivelse: The Hammerum Burial Site

Museum Midtjylland har netop udgivet en ny publikation om de spændende gravfund fra Hammerum, og d. 6. september inviterer vi alle til bogreception på Tekstilmuseet.

Læs mere

Herning Opera Festival 2019

Herregårdskoncert

Den gamle herregård danner ramme om en smuk musikalsk oplevelse d. 31. august, når Herning Opera Festivals hovedkoncert holdes ved Herningsholm Museum.

Læs mere
Strømpeworkshop for børn på Tekstilmuseet i Herning

09.08.2019

Efterårets børneworkshops

Henover efteråret afholder vi på Tekstilmuseet en række workshops for børn. Her er der rigtig mulighed for at få fingrene i nogle spændende materialer og samtidig lære nogle nye teknikker.

Læs mere

Sommerferieaktiviteter 2019

Sommer på Museum Midtjylland

Sommeren er over os og på Museum Midtjylland byder vi på masser af oplevelser for både store og små hele sommeren igennem. Du kan få fingrene i historien og prøve kræfter med forskellige håndværksteknikker eller se vores mange spændende udstillinger.

Læs mere
Snit, filt & leg sommeraktiviteter på Vester Palsgaard Skovmuseum
Fernisering af kunstværker i Hjertet i Ikast

22.06.2019

Kunst i Hjertet i Ikast

Når Hjertet i Ikast onsdag d. 26. juni har fernisering på de tre kunstværker er det med Museum Midtjylland som aktiv medspiller.

Læs mere

Pinseåbningstider og arrangementer d. 8.-11. juni 2019

Pinsen på Museum Midtjylland

I pinsen er der rig mulighed for at få nogle gode oplevelser for både store og små - uanset om det bliver høj pinsesol eller regn!

Læs mere
Fællessang på Vester Palsgaard Skovmuseum
Museets Helte på Klosterlund Museum

Klosterlund Museum / 4. juni 2019

Museets Helte udstiller

Museets Helte er en gruppe børn i alderen 8-13 år, der gennem foråret har prøvet kræfter med museumsarbejdet. De åbner nu deres helt egen udstilling om livet i jernalderen, og i den forbindelse udstilles nogle ganske særlige arkæologiske genstande for første gang.

Læs mere

Tekstilmuseet / 24.-26.5.2019

Historisk modeshow & popup butik med Magpie Lane

Træerne er sprunget ud. Fuglene synger. Sommeren lurer lige om hjørnet. I den anledning sætter Magpie Lane Vintage og Tekstilmuseet sammen spot på vintage sommermode.

Læs mere
Historisk modeshow og popup butik med Magpie Lane på Tekstilmuseet