Snit, filt & leg sommeraktiviteter på Vester Palsgaard Skovmuseum

Sommerferieaktiviteter 2019

Sommer på Museum Midtjylland

Sommeren er over os og på Museum Midtjylland byder vi på masser af oplevelser for både store og små hele sommeren igennem. Du kan få fingrene i historien og prøve kræfter med forskellige håndværksteknikker eller se vores mange spændende udstillinger.

Læs mere

22.06.2019

Kunst i Hjertet i Ikast

Når Hjertet i Ikast onsdag d. 26. juni har fernisering på de tre kunstværker er det med Museum Midtjylland som aktiv medspiller.

Læs mere
Fernisering af kunstværker i Hjertet i Ikast
Butik og café på Tekstilmuseet

21.06.2019

Frivillige søges til Tekstilmuseet

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for gæster på Tekstilmuseet? Og samtidig være en del af en skøn frivilliggruppe, hvor der er rig mulighed for at indgå i et fagligt og socialt fællesskab? Så søger vi lige nu frivillige i Tekstillauget.

Læs mere

Pinseåbningstider og arrangementer d. 8.-11. juni 2019

Pinsen på Museum Midtjylland

I pinsen er der rig mulighed for at få nogle gode oplevelser for både store og små - uanset om det bliver høj pinsesol eller regn!

Læs mere
Fællessang på Vester Palsgaard Skovmuseum
Museets Helte på Klosterlund Museum

Klosterlund Museum / 4. juni 2019

Museets Helte udstiller

Museets Helte er en gruppe børn i alderen 8-13 år, der gennem foråret har prøvet kræfter med museumsarbejdet. De åbner nu deres helt egen udstilling om livet i jernalderen, og i den forbindelse udstilles nogle ganske særlige arkæologiske genstande for første gang.

Læs mere

Tekstilmuseet / 24.-26.5.2019

Historisk modeshow & popup butik med Magpie Lane

Træerne er sprunget ud. Fuglene synger. Sommeren lurer lige om hjørnet. I den anledning sætter Magpie Lane Vintage og Tekstilmuseet sammen spot på vintage sommermode.

Læs mere
Historisk modeshow og popup butik med Magpie Lane på Tekstilmuseet
moderniser særudstilling på Tekstilmuseet

Særudstilling på Tekstilmuseet / 14.05-25.08.2019

Modernisér – ni tekstile nyfortolkninger

Gamle tekstiler opstår som nye, når Modernisér - en udstilling og workshop skabt af ni tekstildesignstuderende - åbner på Tekstilmuseet i Herning 14. maj.

Læs mere

Udstillingsåbning på Klosterlund Museum / 03.05.2019

Tørveeventyret

Klosterlund Museum inviterer til udstillingsåbning. Museet har lavet en omfattende nyopsætning af museets udstilling om tørveindustriens storhedstid ved Bølling Sø – og det skal fejres med en åbningsfest!

Læs mere
Tørveeventyret - Udstillingsåbning på Klosterlund Museum
Særudstilling loops of identity på Tekstilmuseet

Særudstilling på Tekstilmuseet / 27.04-08.08.2019

Loops of Identity

Tekstilmuseet slår dørene op for en spændende særudstilling med udgangspunkt i den karakteristiske sømandstrøje, når studerende fra VIA Design udstiller unikke strikkede genstande.

Læs mere

Tekstilmuseet / 28.04.2019

Bæredygtig mode

En hel dag med fokus på bæredygtighed! Foredrag, tøj-bytte-marked, repair café, film og paneldebat med Dilling, Le Pirol, SANDERMANN og laøhlé. Denne dag er for dig, som forholder dig aktivt til dine forbrugsvaner, og som vil inspireres til at tænke anderledes.

Læs mere
Bæredygtig mode med Johanne Steenstrup på Tekstilmuseet Herning
Påske på Frilandsmuseet Herning

Påske på Museum Midtjylland

Åbningstider og aktiviteter i påsken

I påsken har alle Museum Midtjyllands fem besøgssteder åbent for leg og hygge for store og små. Du kan blandt andet komme til hyggelige påskeaktiviteter på Frilandsmuseet Herning, og på Tekstilmuseet kan du komme på rundvisning i udstillingen Made in Midtjylland.

Læs mere

Året der gik på Museum Midtjylland

Årsberetning 2018

Museum Midtjyllands årsberetning for 2018 er klar, og her kan du læse om de mange spændende aktiviteter, udstillinger, udgravninger og meget mere, der fandt sted sidste år på museet.

Læs mere