Museum Midtjylland holder lukket af hensyn til Covid-19

Museum Midtjylland holder midlertidigt lukket

Alle vores museer holder lukket og alle arrangementer på vores fem besøgssteder er aflyst fra 12. marts grundet Covid-19. Foreløbigt gælder lukningen frem til 13. april.

Læs mere

Året der gik på Museum Midtjylland

Årsberetning 2019

Museum Midtjyllands årsberetning for 2019 er klar, og her kan du læse om de mange spændende aktiviteter, udstillinger, udgravninger og meget mere, der fandt sted sidste år på museet.

Læs mere
Efterårsferie på Klosterlund Museum
Vinterferie på Klosterlund Museum

Aktiviteter for hele familien

Vinterferie på Museum Midtjylland

På Museum Midtjylland har vi traditionen tro mange hyggelige og sjove vinterferieaktiviteter på programmet. Tag familien under armen og besøg os i uge 7. Se mere her!

Læs mere

Flere gæster ind ad museets døre i 2019

Stor fremgang i besøgstallet

På Museum Midtjylland kan vi se tilbage på endnu et fantastisk år. Vi har nemlig haft en massiv fremgang i besøgstallet med 26% flere besøgende, der indløste billet til ét af museets fem besøgssteder i 2019.

Læs mere
Tekstilmuseet i Herning
Juleåbningstider på Museum Midtjylland 2018

Særlige åbningstider i julen

Juleåbningstider på Museum Midtjylland

Nu nærmer julen sig og på Museum Midtjylland har vi ændrede åbningstider mellem jul og nytår. Fra og med mandag d. 23. december til og med d. 1. januar er alle museer lukket undtagen Tekstilmuseet, som har åbent d. 27., 28. og 29. december. Se mere herunder.

Læs mere

13.11.2019

Jul på Museum Midtjylland

Julen nærmer sig med hastige skridt og på Museum Midtjylland byder vi indenfor til hyggelige arrangementer for både voksne og børn - kom og lav dine egne julegaver, vær med i nisseløb, besøg juleboder og meget mere!

Læs mere
Jul på Vester Palsgaard Skovmuseum
Efterårsferie på Klosterlund Museum

02.10.2019

Efterårsferie for hele familien

Uge 42 er lige om hjørnet og på Museum Midtjylland byder vi på spændende efterårsaktiviteter for hele familien. Vi har noget for alle aldre og interesser!

Læs mere

01.10.2019

Frivillige søges til Tekstilmuseet

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for gæster på Tekstilmuseet? Og samtidig være en del af en skøn frivilliggruppe, hvor der er rig mulighed for at indgå i et fagligt og socialt fællesskab? Så søger vi lige nu frivillige i Tekstillauget.

Læs mere
Frivillige og foreninger museum midtjylland
Foredrag på Herningsholm Museum

Nyt tiltag på Herningsholm Museum

Lørdagsmatiné

Kom til lørdagsmatiné på den gamle herregård når Herningsholmlauget og Museum Midtjylland inviterer til hyggelige eftermiddage med koncerter, fællessang, foredrag eller fortællinger.

Læs mere

Særudstilling 27.09.19-19.01.20

Det Fjerde Sted

Den 27. september slår Tekstilmuseet dørene op til udstillingen Det Fjerde Sted, som er en udstilling med den åndelige verden som omdrejningspunkt. Det handler om engle, andre dimensioner og om stilhed som nøglen til visdom.

Læs mere
Det fjerde sted. Særudstilling på Tekstilmuseet i Herning
Bogudgivelse The Hammerum Burial Site

Ny bog på vej

Bogudgivelse: The Hammerum Burial Site

Museum Midtjylland har netop udgivet en ny publikation om de spændende gravfund fra Hammerum, og d. 6. september inviterer vi alle til bogreception på Tekstilmuseet.

Læs mere

Herning Opera Festival 2019

Herregårdskoncert

Den gamle herregård danner ramme om en smuk musikalsk oplevelse d. 31. august, når Herning Opera Festivals hovedkoncert holdes ved Herningsholm Museum.

Læs mere