Barnevogsnbyvandring

Rullende historie

På Museum Midtjylland har vi udviklet en række rullende byvandringer så både cykel-entusiaster, barslende og gangbesværede kan komme på tur i historien!

Læs mere

Vi søger nye museumsværter

Kunne du tænke dig et alsidigt studiejob, hvor du både får mulighed for at tage imod gæster, ekspedere i butik og stå i café? Så bliv museumsvært på Museum Midtjylland! 

Læs mere
Butik og café på Tekstilmuseet

Frilandsmuseet Herning / 15.08-27.08.2020

Sæt lyd på historien

Hvordan lyder historien? På Frilandsmuseet Herning kan museets gæster være med til at skabe deres helt egen unikke lydkulisse, når vi åbner dørene for en helt særlig lydinstallation i august.

Læs mere

Sommerferieaktiviteter 2020

Sommer på Museum Midtjylland

Sommeren er over os og på Museum Midtjylland byder vi på masser af oplevelser for både store og små. Du kan få fingrene i historien og prøve kræfter med forskellige håndværksteknikker, komme med på byvandringer eller se vores mange udstillinger.

Læs mere
Sommer på Klosterlund Museum
udstilling på Tekstilmuseet

Sommerferien 27.06 - 09.08.2020

Halv pris på entré

Fra d. 27. juni og til d. 9. august kan du få halv pris på entrébilletten til Tekstilmuseet og Herningsholm Museum. Og så kan du som altid komme helt gratis ind på vores tre andre besøgssteder, ligesom at børn og unge u. 18 år har gratis entré på alle vores fem museer.

Læs mere

Aktiviteter i sommeren 2020

Audiowalks – lyt til historien

Byer og landskab er fyldt med historier fra fortiden. Med Museum Midtjyllands nye audiowalks kan du nu høre nogle af de bedste historier, mens du står på stederne, hvor det hele foregik.

Læs mere
audiowalks med Museum Midtjylland
Geocaching ved Museum Midtjyllands museer

Geocaching

Ved Museum Midtjyllands fem afdelinger kan du prøve det verdensomspændende fænomen geocaching! Find de skjulte skatte rundt om i landskabet...

Læs mere

Museum Midtjylland midlertidigt lukket af hensyn til Covid-19

Museum Midtjylland genåbner d. 26. maj

Tirsdag d. 26. maj kan vi igen slå dørene op på vores fem besøgssteder. Vi glæder os meget til at byde gæster indenfor igen!

Læs mere
Museum Midtjylland genåbner d. 9. juni
Museet som muse på Herningsholm Museum

Elektronisk musik og romantik på Herningsholm Museum

Museet som muse

Hvad sker der, når en ung komponist får eksklusiv adgang til et ellers lukket museum i flere dage ad gangen? Når han får en unik mulighed for at opholde sig helt alene mellem alle Blichers originale genstande i en gammel, autentisk herregård?

Læs mere

Gratis tilbud til skoler i Herning Kommune

Besøg en udgravning i Snejbjerg

Nu inviterer vi skoleklasser på besøg ved udgravningen af en jernalderlandsby ved Snejbjerg - der er masser af plads, masser af frisk luft og rigtig meget at se på.

Læs mere
Åben udgravning for skoler Museum Midtjylland

Digital udstilling

Nyfortolkning – en virtuel tekstiludstilling

Fredag d. 22. maj 2020 åbner udstillingen ”NYFORTOLKNING - En virtuel tekstiludstilling”, som indeholder beundringsværdige tekstile værker, der alle er inspireret af historiske genstande fra Tekstilmuseet.

Læs mere

Aktiviteter for hele familien

Den store skattejagt

På Museum Midtjyllands besøgssteder kan du nu deltage i spændende skattejagter. Tag familien under armen og vær med. Hver måned trækkes en vinder!

Læs mere
Skattejagt på Museum Midtjylland