Halloween på Vester Palsgaard Skovmuseum

Halloween

Når efteråret går på hæld og mørket sænker sig over skoven, er det endnu engang tid til Halloween på den gamle skovridergård. Vi slukker lyset på hele museet, så medbring en lygte og løs opgaver undervejs.

Dørene åbner kl. 17, mens det endnu er lidt lyst, men som aftenen falder på vil museet henligge i mørke.

Du bliver budt velkommen på museet af den mystiske kone fra skoven. Hun vil sende dig videre på det mørke museum. Undervejs skal du løse opgaver om skovridergården og skoven. Selvlysende edderkopper vil vise dig vej. Uhyggen breder sig. Hvad mon der venter i det næste rum?

Børnene skal selv medbringe lygter og vil på deres vej gennem museet skulle løse små opgaver. Mor og far og bedsteforældre er også velkomne – det kan jo være rart at have en at holde i hånden.

Efter den skræmmende tur rundt i museet vil der være mulighed for at købe sig lidt at styrke sig på. Tudsedrik og ristede musehjerner gør godt i maverne efter turen på museet.

01.11.2019

Kl. 17.00-20.00