Halloween på Vester Palsgaard Skovmuseum

Halloween (1/3)

På grund af udviklingen i covid-19, vil der være begrænsning på antallet af deltagere. Tilmelding er nødvendig og på denne side kan bookes plads med ankomsttid kl. 17.

Obs. dette tidsinterval er fuldt booket – klik her for at bestille tid til kl. 18 eller klik her for tid kl. 18.30.

Det er fra torsdag d. 29. oktober et krav at alle bærer mundbind eller visir når de færdes rundt på museet, husk derfor mundbind eller køb et i musets billetsalg.

Når efteråret går på hæld og mørket sænker sig over skoven, er det endnu engang tid til Halloween på den gamle skovridergård. Vi slukker lyset på hele museet, så medbring en lygte og løs opgaver undervejs.

Du bliver budt velkommen på museet af den mystiske kone fra skoven. Hun vil sende dig videre på det mørke museum. Undervejs skal du løse opgaver om skovridergården og skoven. Selvlysende edderkopper vil vise dig vej. Uhyggen breder sig. Hvad mon der venter i det næste rum?

Børnene skal selv medbringe lygter og vil på deres vej gennem museet skulle løse små opgaver. Mor og far og bedsteforældre er også velkomne – det kan jo være rart at have en at holde i hånden.

Efter den skræmmende tur rundt i museet vil der være mulighed for at købe sig lidt at styrke sig på. Tudsedrik og ristede musehjerner gør godt i maverne efter turen på museet.

30.10.2020

Kl. 17.00-20.00

Vester Palsgaard Skovmuseum

Palsgårdvej 9, 7362 Hampen

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +