Jul på Jens Nielsens Bondegård på Frilandsmuseet Herning

Jul på Jens Nielsens Bondegård

Lørdag den 13. november står julen for døren på Frilandsmuseet Herning og på Jens Nielsens bondegård. Museet søger tilbage i historien og fejrer og fortæller om julen i gamle dage.

I vores julestue kan du klippe din helt egen pynt til juletræet inspireret af de gamle juletraditioner og lave fine voksæbler.

Denne dag vækker vi Mette Modes berømte nisser. Nisserne har siden 1988 været en fast bestanddel af Hernings juleliv. Sammen med de tilhørende dyr fra skoven har nisserne ligget i hi på museets magasin siden sidste jul, så de skal vækkes med et ordentligt brag.

Der er gratis entré for både børn og voksne. Aktiviteter i julestuen er dog forbundet med en mindre betaling. Husk kontanter eller Mobilepay, da museet desværre ikke modtager Dankort.

Vel mødt til julehygge på Frilandsmuseet Herning.

Denne dag åbner vi også udstillingen om Ane Marie. Se mere om dette her.

13.11.2021

Kl. 11.00-15.30

Pris: Gratis entré, men betaling for nogle af aktiviteterne.

Frilandsmuseet Herning

Museumsgade 32, 7400 Herning