Jul På Klosterlund Museum

Jul på Klosterlund Museum

På Klosterlund Museum kan du opleve et hyggeligt, gammeldags julemarked med alt hvad der dertil hører af julepynt, grantræer, æbleskiver, lys og meget mere.

Så kig forbi og voks et æble, klip julepynt eller byg din egen træ-nisse. Der er også fine boder med gran, julepynt, dekorationer, gaveidéer og inspiration.

Fælles for mange af juleaktiviteterne på Klosterlund Museum er de historiske referencer til julen, som den udspillede sig på egnen tilbage i tiden.

Kl. 10-16 begge dage.

Entré: 50 kr. Gratis adgang for medlemmer af Klosterlund Museumsforening og børn under 18 år.

Ved indgangen tilbydes et klippekort til alle børneaktiviteter. Klippekortet koster 10,- pr. barn og dækker udgifter til materialer. Til gengæld får børnene fine produkter at tage med hjem.

Vi gør opmærksom på at alle over 15 år skal fremvise gyldigt coronapas for at deltage i dette arrangement.

Se vores generelle retningslinjer i forhold til Covid-19 her.

20.11.2021 - 21.11.2021

Kl. 10.00 - 16.00

Pris: 50 kr. (Gratis adgang for medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og børn under 18 år).

Klosterlund Museum

Kragelundvej 6A, 7442 Engesvang