Jul på Klosterlund Museum

Klosterlund Museum slår dørene op for et hyggeligt, gammeldags julemarked med alt hvad sig hør og bør af julepynt, grantræer, æbleskiver, lys og meget mere.

På Klosterlund Museum kan børn og voksne som regel ”få fingrene i noget” og julearrangementet er ingen undtagelse. Der er en række børnerettede aktiviteter på tapetet som at lave smukke, røde voksæbler, juledekorationer og trænisser og meget mere eller at gå på jagt i udstillingerne og finde gemte nisser og skjulte lys i mørket.

Der er også fine boder med gran, julepynt, dekorationer, gaveidéer og inspiration.

Fælles for mange af juleaktiviteterne på Klosterlund Museum er de historiske referencer til julen, som den udspillede sig på egnen tilbage i tiden.

18.11.2023 - 19.11.2023

Kl. 10.00 - 16.00

Pris: 50 kr. (Gratis adgang for medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og børn under 18 år).

Klosterlund Museum

Kragelundvej 6A, 7442 Engesvang