Jul På Klosterlund Museum

Jul på Klosterlund Museum

Traditionen tro afholder vi julearrangement med masser af aktiviteter for børn og voksne på Klosterlund Museum. Sidste weekend i november slår museet nemlig dørene op for et hyggeligt, gammeldags julemarked med alt hvad der dertil hører af julepynt, grantræer, æbleskiver, lys og meget mere.

Så kig forbi og voks et æble, klip julepynt eller bag dine egne pebernødder. Som noget nyt kan du også prøve kræfter med at bygge en træ-nisse og pileflet-workshop. Der er også fine boder med gran, julepynt, dekorationer, gaveidéer og inspiration.

Traditionen tro lægger museumsforeningen og museets frivillige et stort arbejde i julemarkedet. Over 1000 æbleskiver bliver bagt på det gammeldags tørvekomfur, i den gamle fodermesterbolig, hvor der også serveres gløgg.

Museets frivillige står også bag aktiviteter som trædrejning, binding af halmkranse, uldhåndværk og juledekorationer samt meget af arbejdet med forberedelserne. Derudover sørger er et udvalg af bod-holdere for markedsstemningen og muligheden for at gæsterne kan få julegaver og julepynt i hus.

Fælles for mange af juleaktiviteterne på Klosterlund Museum er de historiske referencer til julen, som den udspillede sig på egnen tilbage i tiden.

Øvrige: 50,- kr.

Ved indgangen tilbydes et klippekort til alle børneaktiviteter. Klippekortet koster 10,- pr. barn og dækker udgifter til materialer. Til gengæld får børnene fine produkter at tage med hjem.

24.11.2018 - 25.11.2018

Kl. 10:00 - 16:00

Pris: Medlemmer af Museum Midtjyllands støtteforeninger og børn under 18 år gratis adgang. Øvrige: 50,- kr.

Klosterlund Museum

Kragelundvej 6A, 7442 Engesvang