Julekoncert på Herningsholm Museum med Herning Korforening

Julekoncert med Herning Korforening

I samarbejde med Herning Korforening arrangerer Museum Midtjylland årets julekoncert i Herningsholm Museums idylliske omgivelser mandag den 6. december.

Årets julekoncert er et musikalsk strejftog i både nordtyske og danske salmer og sange. Aftenens tema omhandler bl.a. Marias bebudelse, meldingen om frelserbarnets komme samt engelske Christmas Carols. Der bydes også på Julen har englelyd, Away in a manger og selvfølgelig masser af skøn fællessang.

Tag familien eller naboen under armen og syng julen ind i den gamle herregård denne december aften. De frivillige ildsjæle i Herningsholmlauget vil efter koncerten servere kaffe/the og kage.

Da der kun er et begrænset antal billetter til rådighed er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske her på siden.

06.12.2021

Kl. 19.00-20.30

Pris: 70 kr. (50 kr. for medlemmer af museets støtteforeninger).

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +