Julekoncert på Herningsholm Museum med Herning Korforening

Julekoncert med Herning Korforening

I samarbejde med Herning Korforening arrangerer Museum Midtjylland årets julekoncert i Herningsholm Museums idylliske omgivelser mandag den 2. december. Senest har korforeningen i juni holdt deres sommerkoncert på Herningsholm, og vi vil gerne garantere, at dette bliver endnu en hyggelig aften.

Årets julekoncert er et musikalsk strejftog i både nordtyske og danske salmer og sange. Aftenens tema omhandler bl.a. Marias bebudelse, meldingen om frelserbarnets komme samt engelske Christmas Carols. Der bydes også på Julen har englelyd, Away in a manger og selvfølgelig masser af skøn fællessang.

Tag familien eller naboen under armen og syng julen ind i den gamle herregård denne december aften. De frivillige ildsjæle i Herningsholmlauget vil efter koncerten servere kaffe/the og kage.

Da der kun er et begrænset antal billetter til rådighed er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske her på siden.

02.12.2019

Kl. 19.30

Pris: 60,-

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +