Magpie Lane Vintage popup butik på Tekstilmuseet i Herning

Magpie Lane popup butik

Glitter, glimmer og højt hår

Bliv klædt på til julemånedens fester, når Magpie Lane holder popup shop på Tekstilmuseet.

Bladene er blæst af træerne. Fuglene er fløjet mod syd. Vinteren banker på, og snart går vi mod slutningen af året. Det betyder heldigvis også, at vi er på vej mod en travl tid med en masse sjov fest og festivitas. Julefrokoster og nytårsfester sætter gang i de mørke og kolde vintermåneder, og hvorfor ikke gå disse i møde med glitter, glimmer og højt hår.

I den anledning åbner Tekstilmuseet dørene for endnu en popup butik med Sita Linddahl Busk fra Magpie Lane Vintage. Sita har fundet et udvalg af vintage festtøj frem. 1970’ernes skinnende diskostil, 1980’ernes pufærmer og strutskørter eller 1990’ernes nedringede og glitrende sager. Der vil være lidt for enhver smag. Der vil også være vintage vintertøj, der kan supplere garderoben med nye unikke outfits.

Sita Linddahl Busk har gennem flere år drevet vintagebutik. Først i Herning og nu i Århus. Hun har blik for tøjets skønne detaljer og kender de enkelte historiske perioders former og finesser ned i mindste enkelthed.

Popup butikken kan besøges begge dage uden køb af billet til museet.

Læs mere om Magpie Lane Vintage her.

09.11.2019 - 10.11.2019

Kl. 11.00-16.00