Vinterferie på Tekstilmuseet. Masker og maskiner

Masker og maskiner

Onsdag i uge 7 kan du tage familien med på Tekstilmuseet og lave fastelavnsmasker i vores filtværksted. Man kan gå på opdagelse på fabrikken efter materialer og lave pomponer eller fletninger til haler. I systuen hjælper syerskerne med at sætte masken sammen. Alle børn må lave én maske, og det er gratis.

Igen får man chancen for at komme med ind i maskinrummet og se hvad der formede Herning og resten af Midtjylland i det 20. århundrede. Maskinerne snurrer, og fabrikken summer som dengang Midtjylland var Danmarks strikke- og systue. Her produceres endnu, og varerne findes i museumsbutikken.

Denne dag er der også arbejdende værksted med Astrid Skibsted i forbindelse med særudstillingen ‘At væve med blyant, at tegne med tråd’.

16.02.2022

Kl. 11.00-15.00

Pris: Gratis når entré til museet er betalt (Voksne: 75,-. Pensionister: 60,-. Børn under 18 år gratis)