Vinterferie på Tekstilmuseet. Masker og maskiner

Masker og maskiner

Onsdag i uge 7 kan du tage familien med på Tekstilmuseet og lave flotte fastelavnsmasker i vores filtværksted. I kan gå på opdagelse på fabrikken efter materialer og lave pomponer eller fletninger til haler. I systuen hjælper syerskerne med at sætte masken sammen.

Denne dag får man også chancen for at komme med ind i maskinrummet og se hvad der formede Herning og resten af Midtjylland i det 20. århundrede. Maskinerne snurrer, og fabrikken summer som dengang Midtjylland var Danmarks strikke- og systue. Her produceres endnu af museets dygtige frivillige, og varerne findes i museumsbutikken.

Kl. 11.30 og 13.30 er der minirundvisninger med museumsinspektør Kristine Holm-Jensen. Det er gratis, når entreen er betalt.

12.02.2020

Kl. 11.00-15.00

Pris: Gratis når entré til museet er betalt (Voksne: 75,-. Pensionister: 60,-. Børn under 18 år gratis)