Museum for dig på Museum Midtjylland

Museum for dig!

Vi holder igen Museum for Dig! i efteråret, hvor vi sammensætter en dag fyldt med oplevelser og spændende aktiviteter i børnehøjde for kommunens børnehaver.

Frilandsmuseet Herning foregår Museum for Dig! torsdag den 13. oktober. Dagens program starter kl. 9.30, og vi slutter kl. 13.00.

Efterårstemaet er høst og kartofler. Vi skal høre historier, male mel, se på kornsorter, tale om høst i gamle dage, lege gamle lege, kartoffeltryk og meget mere.

Der er mulighed for at spise medbragte madpakker.

Arrangementet er gratis, men kræver en tilmelding. Vi har begrænsede pladser efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding senest onsdag den 5. oktober på undervisning@museummidtjylland.dk. I vil inden arrangementet modtage et velkomstbrev med nærmere information.

Kontakt undervisningsansvarlig Katrine Lewinsky Moestrup på klm@museummidtjylland.dk/54 58 80 66 for yderligere information.

Museum Midtjylland og museets frivilliggruppe, Landsbylauget, glæder sig til at se jer til en sjov dag på Frilandsmuseet Herning.

13.10.2022

Kl. 09.30-13.00