Påske på Frilandsmuseet Herning

Tirsdag den 16. april kan du holde påske som i gamle dage på Frilandsmuseet Herning. Påsken bliver fejret med æggevæddeløb i museumshaven (kl. 11.30) samt de årlige Herningmesterskaber i æggetrantning (kl. 12.00). Der er naturligvis præmie og diplom til vinderne.

I vores påskeværksted klipper vi gækkebreve og laver anden påskepynt, og du kan også male dit helt eget påskeæg.

På dagen åbner Landsbylauget Frilandsmuseets huse op. Du kan også prøve kræfter med rebslagning og arbejde på snittebænke. Smut også en tur forbi Jens Nielsens Bondegård og fordybe dig i de mere end 100 flotte perspektivkasser, der fortæller om årets gang på en dansk bondegård omkring år 1900.

Tag din familie med og deltag i påskeløjerne. Tilmelding er ikke nødvendig, og der er gratis entré.

16.04.2019

Kl. 10.00-13.00