Rhinsten, rumklang og rober - operakostumer på Herningsholm Museum

Rhinsten, rober og rumklang – Fernisering på Herningsholm Museum

I forbindelse med Herning Opera Festival 2024 vil Museum Midtjylland i samarbejde med Herning Operafestival og Den Jyske Opera udstille en række pompøse operakostumer.

 

Den Jyske Opera har venligst udlånt kostumerne, der har haft deres virke i udvalgte operaopsætninger så som Tryllefløjten, Tosca og Ravnen. Gæsterne får mulighed for at orientere sig om kostumernes ophav, design og virke.

 

Fernisering

Udstillingen Rhinsten, rumklang og rober åbnes officielt ved en reception på Herningsholm Museum søndag den 11. august kl. 14.00-15.30.

 

Herning Opera Festival har udviklet en rundvisningskoncert, hvor guitaristen Allan Sjølin og operasangerinden, mezzosopran, Nanna Bugge Rasmussen, fremfører værker, der relaterer sig til de udstillede kostumer.

 

Og Museum Midtjylland byder selvfølgelig på bobler og snacks. Der vil i udstillingsåbningens anledning være gratis adgang for publikum på dagen – men der er et begrænset antal pladser og tilmelding skal ske til højre på denne side.

 

Åbningstider

Udstillingen har derefter åbent torsdag til søndag kl. 12.00 – 18.00 fra og med den 15. august til og med den 8. september. Entré er kr. 50 for voksne. Børn under 18 år har gratis adgang.

 

Vel mødt til operastemning på den gamle herregård.

11.08.2024

Kl. 14.00-15.30

Pris: Gratis men tilmelding er nødvendig på denne side

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +

Du skal accepterer Museum Midtjyllands privatlivs- og cookiepolitik