sankthans på Herningsholm Museum

Sankt Hans på Herningsholm Museum

Søndag den 23. juni er der traditionen tro sankthansfest på de grønne arealer foran Herningsholm Museum. Vi har bestilt godt vejr, så tag picnickurven, tæppet og familien under armen og kig forbi til en herlig aften under åben midsommerhimmel med masser af fællessang, gamle lege, hygge ad libitum og naturligvis sankthansbål.

 

Program:

  • 19.00 lukker vi dørene op på den gamle herregård fra 1579, og der vil aftenen igennem være gratis adgang til bygningen. Du kan også gå på opdagelse i udstillingen Når trådene bindes – fra kriger til kræmmer, ligesom det vil være mulighed for at få en rundvisning på Herningsholm.
  • 19.45 afholdes der båltale.
  • 20.00 tændes bålet, hvorefter vi alle synger med på Midsommervisen. Efterfølgende hylder vi i fællesskab den danske sommer med en række sommersange, som fremføres af Herning Korforening.
  • Arrangementet slutter kl. 21.30, men man er selvfølgelig velkommen til at blive og nyde resten af aftenen.

 

Der vil hele aftenen være mulighed for at udforske gamle lege på plænen foran museet, ligesom det vil være muligt at købe the/kaffe, saftevand, lidt sødt samt snobrød, som I selv kan tilberede over den varme ild.

 

Vel mødt til midsommerfest på Herningsholm Museum.

23.06.2024

Kl. 19.00 - 21.30

Pris: Gratis

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning