Sankt Hans på Herningsholm Museum

Lørdag den 23. juni er der traditionen tro sankthansbål på de grønne arealer foran Herningsholm Museum. Så tag picnickurven, tæppet og familien under armen – og kig forbi til en hyggelig aften under åben himmel i smukke, grønne omgivelser på plænen foran Herningsholm Museum med masser af fællessang, gamle lege og god stemning.

Program:

• Kl. 19.00 lukker vi dørene op for den gamle herregård fra 1579, og der vil aftenen igennem være gratis adgang til udstillingerne. Her kan du bl.a. gå på opdagelse i udstillingen Når trådene bindes – fra kriger til kræmmer. Der vil også være forskellige aktiviteter og gamle lege til børn.
  • Kl. 20.15 afholdes der båltale
  • Bålet tændes kl. 20.30, hvorefter vi alle synger med på midsommervisen, der vil blive indledt med korsang
  • Arrangementet slutter kl. 21.30 – men man er selvfølgelig velkommen til at blive og nyde resten af aftenen

Vi har bestilt godt vejr, så tag gerne tæppe, madkurv og drikkevarer med i den smukke museumspark og nyd en af årets lyseste aftener. Det vil være muligt at købe the og kaffe.

Der er gratis entré.

OBS. Herning Kommune har pr. 19. juni ophævet afbrændingsforbuddet så Sankt Hans bålet vil blive gennemført som planlagt.

23.06.2018

Kl. 19.00 - 21:30