Ti jeg ka’ li’

Hør Kristine Holm-Jensen fortælle hvilke ti sange, der har fået en plads i hendes hjerte i Fermatens Lounge.

 

Kristine Holm-Jensen har i den grad synliggjort den lokale tekstilindustris historie. Som ung etnolog tog hun i 2007 springet fra Bornholm over København til Herning, hvor hun startede som den første museumsinspektør i det daværende Tekstilforum. I 2021 tog hun endnu et spring og blev museumsdirektør for Museum Midtjylland.

 

Musik er også en del af Kristines liv, men hvad lytter hun mon til? Er det bornholmske viser eller et vildt elektrisk guitarriff? Foretrækker hun fællessang fremfor opera? Eller er det dansemusik, Kristine har på sin playliste?

 

Det kan du blive klogere på, når Kristine er gæst i Ti jeg ka’ li’. Her vil hun fortælle om ti sange, hun ka’ li’. Udover at høre om baggrunden for Kristines sangvalg, skal vi også høre sangene og opleve et par af dem blive opført live.

 

OM TI JEG KA’ LI’

Ti jeg ka’ li’ er arrangeret i et samarbejde mellem Fermaten, Dansk Musiker Forbund. phono.dk og Herning Bibliotekerne. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange, gæsten kan li’. Vi skal høre alle sangene og to af dem bliver opført live.

 

Billetten skal købes hos Fermaten her.

05.09.2024

Kl. 19.00

Pris: 100 kr. inkl. vand/øl

Ti jeg ka’ li’

Fermaten, Smallegade 4, 7400 Herning