we are the champions udstillingsåbning d. 7. juni

We are the champions

Kom til kæmpe åbningsfest når vi åbner udstillingen We are the Champions d. 7. juni, kl. 15 på Tekstilmuseet.

Der vil være gratis entré, sliders og fadøl!

Vi spærrer gaden af og man kan deltage i forskellige aktiviteter. Man kan også få en krammer af FCM’s maskot Lupus.

I udstillingen kan du komme tæt på de største stjerner og mindste helte, når vi tager dig med på en 70 år lang fortælling om sport og sportstøj. Om fritid, foreningsliv og storklubber. Og om hvordan sportstøjets udvikling skaber resultater på banen og inspirerer hverdagens tøjmode.

Tekstilindustriens indtog i Midtjylland blev en katalysator for dannelsen af et sprudlende foreningsliv, hvor sport spillede – og stadig spiller, en stor rolle for at skabe fællesskab. I udstillingen kan du opleve sportstøjets historie – og du får også selv pulsen op på cyklen og “hånd”boldbanen!

Læs mere om udstillingen her.

Udstillingen er støttet af:

07.06.2024

Kl. 15.00-18.00