Efterårsferie på Klosterlund Museum

Efterårsferie på Klosterlund Museum

Kom og prøv kræfter med oldgamle håndværk og naturens materialer, tag en tur i hestevognen eller kom indenfor og se vore nye, flotte udstillinger om menneskene i din fjerneste fortid.

 

Der er rig lejlighed til at få fingrene i historien og i naturens materialer, når museet inviterer til dejlige efterårsdage med kartoffellege, keramikværksted, smedning og snitning i børnehøjde og meget andet sjovt. Du kan også møde en fornem vikingekvinde, som brug for din hjælp. Hun har nemlig mistet noget fra sit skrin med værdifulde ting!

 

Museum Midtjyllands arkæologer og museets frivillige byggede i sommer en keramik ovn, af en type, der blev brugt i jernalderen. Nu er det blevet tid til at prøve den af! Hen over to dage kan du følge processen i den oldgamle teknik at brænde keramik, få en god snak om keramikhåndværk gennem historien og selv prøve kræfter med ler.

 

Ved museets snittebænke i børnestørrelse vil der være råd, vejledning og sikkerhedsinstruktioner i snitningens kunst. Der er også masser af viden at hente, når museets dygtige smede fyrer op i essen og viser, hvordan det oldgamle håndværk fungerer.

 

Der kan købes kaffe/te/kakao, kage, pølsehorn mm. i museets café.

 

Børneaktiviteterne kræver køb af klippekort til 25,- og dækker udgifter til materialer mm.

 

17.10.2022 - 18.10.2022

Kl. 12.00-15.00

Pris: 50,- (gratis for børn under 18 og medlemmer af museets støtteforeninger).

Klosterlund Museum

Kragelundvej 6A, 7442 Engesvang

Beklager, men denne begivenhed er overstået