Vi søger sportstøj og ting til ny udstilling på Tekstilmuseet

14.09.2023

Vi har brug for din hjælp

På Tekstilmuseet i Herning arbejder vi på en ny udstilling om sport, tøj og fællesskaber. Derfor søger vi ting fra 1950’erne og frem, som har tilknytning til sport og idræt i Herning og Ikast-Brande Kommuner.

Læs mere

Uge 42

Efterårsferie for hele familien

Efterårsferien er lige om hjørnet og på Museum Midtjylland byder vi på spændende aktiviteter for hele familien. Vi har noget for alle aldre og interesser!

Læs mere
Museum Midtjylland
Udstilling med seriøst strik for sjov på Tekstilmuseet

Særudstilling

Strik – inspireret af Bauhaus

'Seriøst strik for sjov' udstiller Bauhaus inspirerede værker på Tekstilmuseet fra d. 15. september. Kom og oplev kunstnerisk strik!

Læs mere

Gratis entré til unge under 27

K7 – 7 dages kultur

I uge 37 er der gratis entré for unge under 27 år på over 150 museer og udstillingssteder landet over - også her på Museum Midtjylland.

Læs mere
Landsbyfesten på Frilandsmuseet Herning

Frilandsmuseet Herning

Landsbyfest

Søndag d. 20. august er det igen tid til den traditionsrige landsbyfest på Frilandsmuseet Herning. Medbring familien og madkurv og tag på søndagsudflugt i det grønne med historisk håndværk, gamle lege og meget mere.

Læs mere

Få historien i ørerne

Audiowalks – lyt til historien

Byer og landskab er fyldt med historier fra fortiden. Med Museum Midtjyllands audiowalks kan du høre nogle af de bedste historier, mens du står på stederne, hvor det hele foregik.

Læs mere
audiowalks med Museum Midtjylland

Nyt tiltag

Viden & fordybelse

Her på Museum Midtjyllands hjemmeside har vi netop lanceret en ny videns-side. Vi vil gerne gøre historien mere tilgængelig for alle, og i første omgang har vi digitaliseret et stort undervisningsmateriale for udskoling og gymnasieklasser.

Læs mere

11.06.2023

Tak for støtten

I 2023 er det store fabrikstag på Tekstilmuseet blevet renoveret og vedligeholdt. En stor tak skal lyde til vores støtter i forbindelse med arbejdet.

Læs mere
udstilling på Tekstilmuseet
Udstillingen Made in Midtjylland Tekstilmuseet i Herning

08.06.2023

Frivillige søges til Tekstilmuseet

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for gæster på Tekstilmuseet? Og samtidig være en del af en skøn frivilliggruppe, hvor der er rig mulighed for at indgå i et fagligt og socialt fællesskab? Så søger vi lige nu frivillige i Tekstillauget.

Læs mere

Rund fødselsdag

90-års fødselsdag på Klosterlund Museum

I år fylder Klosterlund Museum rundt - og det vil vi fejre med manér! Vi inviterer til fødselsdags-arrangementer både torsdag d. 15. juni og stor fødselsdagsfest med aktiviteter for hele familien søndag d. 18. juni.

Læs mere
90 års fødselsdag på Klosterlund Museum
Sommer på Klosterlund Museum

Sommeren 2023

Sommer på Museum Midtjylland

Sommeren er over os og på Museum Midtjylland byder vi på masser af oplevelser for både store og små. Du kan få fingrene i historien og prøve kræfter med forskellige håndværksteknikker eller se vores mange udstillinger.

Læs mere

12. maj 2023

Vester Palsgaard Skovmuseum lukker

Vi har på Museum Midtjylland været nødt til at træffe den svære beslutning om at stoppe vores aktiviteter på Vester Palsgaard Skovmuseum, og museet er derfor fra foråret 2023 lukket for offentligheden.

Læs mere
Vester Palsgaard Skovmuseum