At væve med blyant, at tegne med tråd særudstilling på Tekstilmuseet

At væve med blyant, at tegne med tråd

Torsdag d. 10. februar, kl. 15-17 inviterer vi til fernisering på særudstillingen ‘At væve med blyant, at tegne med tråd’ på Tekstilmuseet

Udstillingen er skabt i et samarbejde mellem tekstildesigner og væver, Astrid Skibsted og billedkunstner Line Elkjær. Ved ferniseringen er museet vært for en lille forfriskning, ydermere er der mulighed for at kunstnerne, og arrangementet er gratis.

I denne udstilling stilles der skarpt på vævning som kunstnerisk udtryksform, i samspil med museets historie om klædeproduktion udfoldes værker sig i et spændingsfelt mellem billedkunst, vævning og design.

Se mere om udstillingen her.

I forbindelse med udstillingen vil kunstnerne hver især afholde to dage med arbejdende værksted i løbet af udstillingsperioden.

Tilmelding til ferniseringen er nødvendig og kan ske via denne side. Der er krav om fremvisning af gyldigt coronapas og du skal bære mundbind eller visir ved dette arrangement. Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forhold til covid-19, og vi opdaterer løbende tiltag.

Særudstillingen kan ses på Tekstilmuseet fra d. 10. februar til d. 26. juni 2022

10.02.2022

Kl. 15.00-17.00

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +