Det store nisseroderi på Herningsholm Museum

Hjælp – vi har slotsnisser!

I denne tid vågner nisserne. Nisser er søde, men det er ikke altid, at deres drillerier og magi er godt for os mennesker. Tværtimod!

 

Især på museer er nisser faktisk et stort problem. De ødelægger nemlig museets arbejde ved at lave rod i tingene. I øjeblikket er der en hel sværm af slotsnisser løs på Herningsholm Museum. Slotsnisser er lidt fine på den. De går efter herregårdsliv og slotsstemning. Op til jul slår de sig løs på gamle slotte og herregårde, hvor de fifler med malerier og møbler.

 

Tag familien med og hjælp os med at opklare Det store nisseroderi. Når I har klaret opsporingen, får I et lod med i den store nisse-lodtrækning. Der er spændende præmier på højkant, bl.a. gaveposer med julevarer fra museet og kreative børnekits. Vi trækker lod om 3 gaveposer, og vinderne får direkte besked d. 19. december.

 

 

Sådan gør du:

 

1. Tag hen på Herningsholm Museum i åbningstiden. I perioden har museet særlige åbningstider pga. Jul på Herningsholm Museum. Se åbningstiderne her.

2. Henvend dig til museumsværten og få udleveret en vejledning i nisse-oprydning.

3. Følg instruktionerne på din vej rundt i udstillingerne.

4. Når du har gennemført oprydningen, får du et lod i den store nisse-lodtrækning.

 

Praktisk information

 

Det er gratis at deltage i Det store nisseroderi, og der er gratis entré for børn og unge under 18 år på Herningsholm Museum. Voksne betaler entré til Jul på Herningsholm, som finder sted i denne periode.

 

Det store nisseroderi foregår på: TekstilmuseetKlosterlund MuseumHerningsholm Museum og Frilandsmuseet Herning.

 

Alle fire steder er nisserne og opklaringen forskellig. Vi har både tekstilnisser, slotsnisser, mosenisser og frilandsnisser! I er velkomne til at besøge flere steder, og få flere lodder med i lodtrækningen.

 

Vi glæder os til at se jer.

19.11.2022 - 18.12.2022

I museets åbningstid: Særlige åbningstider i perioden

Pris: Gratis for børn og unge under 18. Voksne betaler entré.

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Beklager, men denne begivenhed er overstået