mending workshop med via studerende på Tekstilmuseet i Herning

Mending workshop

Obs. workshoppen er fuldt booket. Skriv en mil til kontakt@museummidtjylland.dk, hvis du vil på venteliste.

Har du et hul i kalenderen? Så lap det sammen med os!

Kom med på en rejse, hvor vi kombinerer den japanske broderiteknik sashiko og visible mending. Det er de dygtige studerende Julie Stabell og Emma Nyby, som har deres daglige gang på uddannelsen ‘Tekstildesign, håndværk og formidling’ på VIA, der inviterer til workshop på Tekstilmuseet denne søndag.

Workshoppen er gratis og du lærer basisprincipperne i sashiko og visible mending, så du på en bæredygtig måde kan upcycle dine gamle tekstiler.

Workshoppen er for begyndere, men alle er velkomne.

Der er plads til 10 deltagere og tilmelding skal ske via denne side.

Deltagere bedes medbringe en madpakke og eventuelle stoflapper til brug – Vi glæder os til at se dig!

Torsdag d. 19. maj afholder hele årgangen på tekstildesigner- og formidler uddannelsen på VIA fernisering på Tekstilmuseet.

15.05.2022

Kl. 11.00-15.00