Herregårdskoncert på Herningsholm Museum

Afslutningskoncert / Herning Operafestival

Lad dig tryllebinde af musikken til denne funklende afslutningskoncert, hvor to stjernesolister af internationalt format, Peter Lodahl og Cristina Pasaroiu, viser deres musiske talent i fuldt flor, som de synger festivalen hjem med fantastisk opbakning fra Herning Festivals Operakor. Så læn dig tilbage, drøm dig væk i musikkens sprog og de sidste toner af Herning Opera Festival 2022, omsluttet af sommeraftenen og de idylliske omgivelser på Herningsholm Herregård. Sammen sætter vi prikken over i’et for dette års forrygende festival.

Koncerten er en del af Herning Operafestival, og foregår på de grønne områder foran Herningsholm Museum. Det er gratis at deltage, og der kan købes forfriskninger på pladsen.

I tilfælde af regnvejr opfordrer vi til at medbringe regnslag i stedet for paraplyer.

Solister: Peter Lodahl og Cristina Pasaroiu

Kor: HOF operakor