Anemonedag på Herningsholm Museum

Anemonedag

Lørdag den 6. april slår Herningsholm Museum dørene op til sangeftermiddag og plukning af årets første anemoner. Denne eftermiddag byder solist Ulla Houe samt guitarist Hans Carl Nagel op til fællessang på den gamle herregård.

Under temaet Fra viser til folk songs vil der blive fremført en bred pallette af danske og svenske viser, engelske folk songs samt en række fællessange, bl.a. klassikeren Den blå anemone.

Ulla Houe er uddannet kunstmaler. Hendes kunst har med årene spændt vidt, fra portræt til opstilling og senest landskabsmotiver. Til daglig er hun indehaver af Ateliergalleriet i Herning.

I pausen vil de frivillige ildsjæle i Herningsholmlauget servere kaffe/the og kage. Vi afslutter eftermiddagen med at plukke anemoner i den smukke herregårdspark.

Tilmelding er nødvendig og kan ske her på siden.

06.04.2019

Kl. 13.30-15.30

Pris: 70,- (50,- for medlemmer af museets støtteforeninger)

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +