Arkæologisk bustur til Thy

Forårslørdag med Kulturhistorie, Nationalpark, Vesterhavet og ”Smagen af Thy”

Museumsforeningen og Museum Midtjylland arrangerer en lørdagstur 11. maj med afgang fra Herning kl 8.30, Turen går til den skønne landsdel Thy der gemmer på mange spændende historier. Vi skal blandt andet besøge Vestervig hvor der både er jernalder byhøje, fra middelalderen den fantastiske mini-domkirke og et kloster. Vi skal besøge Ørum middelaldervoldsted og den lille Lodbjerg Kirke.

Herefter går turen gennem Nationalparken til Stenbjerg Kro hvor deres berømte frokost som præsenterer ”Smagen af Thy” er inkluderet i prisen. Efter frokost fortsætter turen gennem den nyere landskabs- og kulturhistorie i Nationalparken hvor vi blandt andet skal opleve hvordan sandflugt har formet landskabet.

Vi kommer til Hansted Vildtreservat og Hanstholm Fyr – og endelig slutter turen ”under krigen” ved bunkeranlæggene ved Hanstholm.

Vi forventer at være tilbage i Herning omkring kl 19.00.

Tid

Lørdag den 11. maj fra 8.30 til cirka 19.00 (Mødested: Markedspladsen, Møllegade i Herning)

Beløbet indbetales på Museumsforeningens bankkonto 7608 1723 066

Eller via MobilePay nr. 16597. I begge tilfælde er det vigtigt at angive navn og e-mail

Tilmelding kan også ske her på Museum Midtjyllands hjemmeside.

Der er desværre et begrænset antal pladser i bussen så tilmelding sker efter ”først til mølle” -princippet. Tilmeldingen gælder først når betaling er modtaget.

Prisen inkluderer: Bustur, formiddagskaffe, frokost på Stenbjerg Kro (drikkevarer er ikke inkluderet) eftermiddagskaffe, samt en guide som virkelig kender Thys historie.

Sidste frist for både tilmelding og betaling er 1. maj.

Arkæologisk bustur til Thy lørdag den 11. maj

11.05.2019

Kl. 8:30 - 19:00

Pris: Pris: 500,- (425,- for medlemmer af museets støtteforeninger)