Bæredygtig mode med Johanne Steenstrup på Tekstilmuseet Herning

Bæredygtig mode

Interesserer du dig for mode og ønsker du at blive bedre til at træffe bæredygtige valg? Denne dag er for dig, som forholder dig aktivt til dine forbrugsvaner, og som vil inspireres til at tænke anderledes i dit tøjvalg.

 

Tekstilmuseet inviterer til en dag med forskellige perspektiver på forbrug og mode: tag din passive garderobe med til vores tøj-bytte-marked, giv dit gamle tøj nyt liv, når vores specialiserede syersker viser metoder til upcycling og reparation, spørg og få svar når vi debatterer med trendsættende brands om deres syn på produktion, miljø og nye forretningsmodeller. De deltagende virksomheder er: Dilling, Le Pirol, SANDERMANN og laøhlé.

 

Slaget styres af Johanne Stenstrup, der blogger om alt dette på bedremode.nu. I sine foredrag og artikler inspirerer Johanne masser af kvinder til en bæredygtig livsstil. Johannes foredrag om at bringe de bæredygtige værdier helt ind i garderoben giver stof til eftertanke.

 

“Tøj skal gøre dig glad – uden at gøre ondt på andre”

Johanne Stenstrup

 

Der bliver både tid til fordybelse i de tunge emner, hyggesnak over et smukt kjolesnit og henrykkelse over mode på den gode måde.

 

Program:

11.15-12.45 Foredrag med Johanne Stenstrup

12.45-13.45 Frokost, Tøj-bytte-marked og repair cafe

13.45-14.15 Film om bæredygtighed

14.15-15.15 Paneldebat om bæredygtighed med Dilling, Le Pirol, SANDERMANN og laøhlé.

15.15-16.00 Meet & greet brands, mærk og se tøjet

 

Tilmelding er nødvendig og kan ske her på siden.

 

De første 14 tilmeldte modtager et gratis Fashion Revolution zine og Dilling giver desuden rabatkuponer på 20 procent til alle tilmeldte.

 

Arrangementet koster 199,-. Prisen inkluderer frokost og entré til Tekstilmuseets udstillinger.

28.04.2019

Kl. 11.15-16.00

Pris: 199,- (175,- for medlemmer af museets støtteforeninger)

Tekstilmuseet

Vestergade 20, 7400 Herning

Beklager, men denne begivenhed er overstået