Bind og bæredygtighed på Tekstilmuseet

Kan bind være bæredygtige?

Denne aften er i bæredygtighedens tegn. Der er menneskelige grundvilkår, som er de samme til alle tider – men der er også omstændigheder, som var anderledes i fortiden og nye veje, som vi kan gå i fremtiden. Nogle af dem kigger vi nærmere på. Aftenen vil også byde på et udfordrende og tankevækkende oplæg – for kan bind og bæredygtighed overhovedet hænge sammen?

 

Efterfølgende samles vi omkring strikkeklubbens uformelle fællesskab i museets café, hvor Tekstilmuseet er vært med kaffe og kage. Sammen fordyber vi os i strikketøjet og en gammel opskrift på strikkede bind, som vi arbejder ud fra. Du kan strikke et bind, fuldstændigt som mange andre kvinder har gjort det tidligere, eller måske har du lyst og mod til at udfordre det lidt på farvevalget, udformningen eller dekorere dit strikkede bind, som var det et kunstværk/statement.

 

Arrangementet er inkl. materialer til et strikket bind.

 

Arrangementet er en del af projektet Bind og Bæredygtighed. Det er også muligt at deltage i de andre arrangementer i projektet: Strikkede bind, frigørelse & fællesskab finder sted d. 30. marts og Menstruation som tabu finder sted d. 13. april.

11.05.2023

Kl. 18.30-20.30

Pris: Gratis

Tekstilmuseet

Vestergade 20, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +

Du skal accepterer Museum Midtjyllands privatlivs- og cookiepolitik