Fortællingen om Blicher. Foredrag på Herningsholm Museum

Bogreception: E Bindstouw

Fredag den 23. oktober kl. 16.00 præsenterer Blicher-Selskabet årets bogudgivelse. Der er tale om en pragtudgave af Steen Steensen Blichers berømte novelle E Bindstouw, som denne eftermiddag vil blive lanceret i Herningsholms smukke riddersal.

Der vil være et mindre foredrag ved Torben Arboe, mens Erik og Bente Harbo vil forestå et musikalsk indslag. Museum Midtjylland vil under festlighederne servere en kølig forfriskning.

På dagen vil bogen også kunne købes til kr. 150 (kr. 120 for medlemmer af Blicher-Selskabet).

Grundet Covid19 foregår bogreceptionen som et siddende arrangement. Der er derfor også kun et begrænset antal pladser. Tilmelding er nødvendig og kan ske via denne side.

23.10.2020

Kl. 16.00-17.30

Herningsholm Museum

Herregårdsparken 1, 7400 Herning

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +