Fortællingen om Blicher. Foredrag på Herningsholm Museum

Bogreception: E Bindstouw

Fredag den 23. oktober kl. 16.00 præsenterer Blicher-Selskabet årets bogudgivelse. Der er tale om en pragtudgave af Steen Steensen Blichers berømte novelle E Bindstouw, som denne eftermiddag vil blive lanceret i Herningsholms smukke riddersal.

Den nye udgave af E Bindstouw udgives i stort format (15,5 x 23 cm) og indeholder Poul Christensens træsnit. Erik Harboe står for forord og meget fyldige noter, mens Torben Arboe skriver om Blicher og dialekterne.

På dagen vil bogen også kunne købes til kr. 150 (kr. 120 for medlemmer af Blicher-Selskabet).

Der vil være et mindre foredrag ved Torben Arboe, mens Erik og Bente Harbo vil forestå et musikalsk indslag. Der vil endvidere være oplæsning ved Peder Pose. Museum Midtjylland vil under festlighederne servere en kølig forfriskning.

Grundet Covid19 foregår bogreceptionen som et siddende arrangement. Der er derfor også kun et begrænset antal pladser. Tilmelding er nødvendig og kan ske via denne side.

23.10.2020

Kl. 16.00-17.30