Broderiworkshop på Tekstilmuseet med Renee Heegard

Broderiworkshop – Monokromt

Ta’ din mor, datter eller veninde med og deltag i en broderiworkshop, hvor du kan brodere en lille pung med dit helt eget design inspireret af hedebosyningens blomsterflor, men med et moderne tvist.

Mange får sved på panden ved tanken om at brodere; især når vi taler om den traditionsrige hedebosyning, som udføres klassisk på hvidt lærred med hvid tråd. For hedebosyning er noget ganske særligt i Danmark – både i forhold til teknikken og dens betydning for kvinderollen igennem tiden.

På workshoppen skal vi høre lidt om historien bag hedebosyningerne, og eksperimentere og nyfortolke den gamle tradition. Vi skal sy på uld med få stingtyper i monokrome farver. Lad historien inspirere dig, leg med former, farver, broderisting og skab dit eget unikke broderidesign. Alle kan være med – det kræver ingen forudgående kendskab. I pausen er det muligt at købe kaffe og kage i cafeen.

Workshoppen afholdes af Tekstildesigner Renée Heegaard.
Følg med på Instagram og Facebook #slipbroderietfri #ByHeegaard

Der er et begrænset antal pladser efter først til mølle. Tilmelding senest d. 13. marts via denne side.

Medbring gerne madpakke. Der kan købes en bolle m. ost, kaffe og kage m.m. i museets café.

21.03.2020

Kl. 11.30-15.30

Pris: 295,- pr. person. Prisen inkluderer materialer samt adgang til museets udstillinger

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +