Bustur til Vejle Konserveringscenter med Museum Midtjylland

Bustur til Konserveringscentret i Vejle

Vi besøger konserveringscentret i Vejle, der er i gang med at undersøge den sidste af de hjemtagne grave fra Hammerum-pigens gravplads. Graven er fra ca. 200 e.Kr. og har vist sig også at indeholde tekstil, som er usædvanligt velbevaret.

Det bliver spændende at se, hvad der bliver fremgravet inden vort besøg, hvor vi desuden skal høre om de mange naturvidenskabelige undersøgelser af graven og arbejdet på konserverings-centret.

Vi besøger også det moderne fællesmagasin, som er bygget ved konserveringscentret.

Bussen kører kl. 13, så kom gerne i god tid. Der er kaffe og kage undervejs, som er inkl. i prisen.

Arrangementet er et samarbejde mellem Museum Midtjylland og Museumsforeningen, og det er både muligt at deltage som medlem og ikke-medlem.

Der er begrænset antal pladser og først til mølle. Tilmeldingsfristen er d. 11. oktober her på denne side.

Betaling sker på dagen når man stiger på bussen med kontanter eller mobilepay. Der er mulighed for at blive medlem af Museumsforeningen på dagen.

13.10.2022

Kl. 13.00-17.00

Pris: Medlemmer: 125 kr. og ikke-medlemmer: 200 kr.

Bustur til Konserveringscentret i Vejle

Mødested: Gl. Skolevej bagved Tekstilmuseet

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +