Efterårsferie på Vester Palsgaard Skovmuseum

Museet åbner dørene til dejlige efterårsdage med hyggelige aktiviteter for hele familien. Kom og byg jeres eget insektbo (1 pr. familie). Find materialer i skoven til at fylde insektboet med. Skær en uhyggelig roelygte og skræm vennerne. Kig indenfor på museet og se den nye sær-udstilling ”Strik en Prik” og bliv inspireret til selv at strikke. Vores frivillige er klar med et lille strikke-kit.

Saml familien og prøv museets skattejagt. Skovriderens hund Trofast er nemlig blevet væk, og han har brug for hjælp til at finde den!

Gratis entré og aktiviteterne for børn er ligeledes gratis.

Vi tager selvfølgelig hensyn til den nuværende situation omkring covid-19. Derfor vil der være begrænsninger på antal deltagere og tilmelding er nødvendig via denne side.

Find og tilmeld jer andre tidsintervaller til dette arrangement via kalenderen.

Museets café er midlertidigt lukket pga. den nuværende situation omkring covid-19. Egen kaffe og mad der medbringes skal nydes udendørs.

14.10.2020

Kl. 10.00-12.30