Efterårsferie på Vester Palsgaard Skovmuseum

Efterårsferien byder på hyggelige oplevelser for hele familien på Vester Palsgaard Skovmuseum. Museet åbner dørene til dejlige efterårsdage med roelygte-værksted, fremstilling af insekthotel til haven og andre aktiviteter, hvor hænderne kommer på kreativt arbejde.

At skære roelygter er en gammel dansk efterårstradition, og man brugte roelygterne til at skræmme folk med i den mørke tid. Med kyndig hjælp fra museets frivillige kan du fabrikere din egen uhyggelige roelygte.

Du kan også få hjælp til at lave dit eget insekthotel til haven og vi har samlet masser af kastanjer, så det er med at lade fantasien råde og se hvilke kreative fantasidyr, som kan vokse frem ved hjælp af kastanjer, tændstikker og garn.

Der er gratis entré til museets udstillinger og aktiviteterne er ligeledes gratis.

20.10.2021 - 21.10.2021

Kl. 10-15