Efterårsferie på Vester Palsgaard Skovmuseum

Efterårsferie på Vester Palsgaard Skovmuseum

Efterårsferien byder på hyggelige oplevelser for hele familien på Vester Palsgaard Skovmuseum. Museet åbner dørene til dejlige efterårsdage med æblemosteri, roelygte-værksted, papir dekoration og snittebænke.

 

Efteråret har altid været tiden til at høste, bruge og gemme årets frugt. På museet kan du få presset saft af dine egne æbler på museets gamle mostpresser. Medbring æbler og flasker (max to bæreposer pr. familie, så der er tid og plads til alle).

 

At skære roelygter er en gammel dansk efterårstradition, og man brugte roelygterne til at skræmme folk med i den mørke tid. Med kyndig hjælp fra museets frivillige kan du fabrikere din egen uhyggelige roelygte.

 

Det er også muligt at lave og dekorere sit eget flotte efterårspapir, og museets kendte snittebænke står klar til at raske piger og drenge, som kan snitte næsten lige som Emil fra Lønneberg.

 

Vi har også samlet en masse kastanjer, så det er med at lade fantasien råde og se hvilke kreative fantasidyr, som kan vokse frem ved hjælp af kastanjer, tændstikker og garn.

 

Gratis entré for børn og voksne. Deltagelse i aktiviteter koster 25,- kr.

19.10.2022 - 20.10.2022

Kl. 10-15

Pris: Gratis (det koster 25 kr. at deltage i aktiviteterne)

Vester Palsgaard Skovmuseum

Palsgårdvej 9, 7362 Hampen

Beklager, men denne begivenhed er overstået