Familietur på Tekstilmuseet i efterårsferien

Familietur på Tekstilmuseet

Obs. Der er kun få ledige pladser tilbage på familieturen. Oplever du ikke at kunne reservere pladser her på siden, så send os en mail på kontakt@museummidtjylland.dk, hvis I ønsker at komme på venteliste. Så får du besked, hvis vi opretter endnu en tur i vinterferien.

Tag familien med på Tekstilmuseet i vinterferien og kom med på en guidet tur igennem det midtjyske tekstileventyr.

I skal møde Niels som søger arbejde på fabrikkerne i 50’ernes Herning. Sammen med en af museets formidlere skal I være med til at forme Niels’ liv, når han flytter fra land til by. I kommer til at mærke livet i tekstilbranchen på egen krop, når fortid, nutid og fremtid bindes sammen. Der bliver mulighed for at tegne men også prøve at arbejde på akkord på en sjov måde, hvor I skal samarbejde om at få produktionen til at køre.

Bagefter turen kan der leges i Børnefabrikken, dykkes ned i udstillingerne og I kan gå en tur i museets museumsbutik og café. Denne dag er der også vinterferieaktiviteter i værkstedet, hvor I kan lave jeres egne masker og se maskinerne i aktion.

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding skal ske via denne side.

15.02.2023

Kl. 10.00-11.00

Pris: 95 kr. (inkl. entré til museet). Gratis for børn og unge under 18 år.

Tilmeld dig her

Husk at du skal tilmelde dig eventet herunder, da der er begrænsede antal pladser. Bemærk, at en tilmelding er bindende.

- +