Dronningestrik Særudstilling på Tekstilmuseet

Fernisering: Dronningestrik

På Tekstilmuseet åbner vi til oktober op for en royal særudstilling, når Ulla og Koushi fra ‘Den store Strikkedyst’ udstiller strikkede værker lavet med inspiration i H.M. Dronning Margrethes garderobe og kunstværker.

Der er fernisering på udstillingen torsdag d. 1. oktober og alle er velkomne. Der er dog begrænsning på antallet af deltagere ved ferniseringen pga. covid-19. Tilmelding foregår via denne side.

Vi byder på en forfriskning, og der er gratis entré til arrangementet.

‘Dronningestrik – De royale masker’ er en udstilling, der fejrer H.M. Dronning Margrethe 2. som kunstner og ikon. I anledning af H.M. Dronning Margrethes 80 års fødselsdag har de inkarnerede royalister og strikkeeksperter Ulla og Koushi – kendt fra tv-programmet ‘Den Store Strikkedyst’ – fortolket både dronningens garderobe og kunst og omsat det til strikkede brugs- og pyntegenstande.

Ulla og Koushi har ud over deres fælles forkærlighed for strik og kongehuset, en smittende livsglæde og virketrang. Værkerne udstråler således strikketeknisk overskud, kreativitet, farveglæde og respekt for monarken.

Læs mere om udstillingen her.

01.10.2020

Kl. 15.00-17.00