Fund, formiddagskaffe og fodslag – Vikingerne fra Sdr. Felding

Vi vil gerne nyde sensommeren sammen med jer, og inviterer derfor til et nyt format: ’Fund, formiddagskaffe og fodslag’. Vi mødes tre fredage rundt omkring i museets ansvarsområde, lige der hvor (for-)historien skete. Mens vi drikker en kop kaffe sammen, fortæller museets arkæologer om fund og forhistorien i området.

Efter det lille foredrag er I velkomne til at udforske området på egen hånd og tempo.

Snør støvlerne, pak termokanden og mød os i vores naturlige habitat.

Museumsinspektør Søren Timm Christensen fortæller her om vikingetidsbopladsen, som ligger lige ved Skjern Å – men også lidt om alle de mange andre fund, vi har fra næsset, der skyder sig ud i åen. Området er i dag fredet, da der også ligger et imponerende engvandssystem, som kan ses når man går lidt rundt i området.

01.10.2021

Kl. 10.00

Fund, formiddagskaffe og fodslag – Vikingerne fra Sdr. Felding

Mødested: I den sydlige ende af Præstevænget Sdr Felding (vest for Å parken)