Genopdag din historie På sporet af industrien Tekstilmuseet

Genopdag din historie – På sporet af industrien

Lørdag d. 15. juni afholdes Museernes Dag og på Tekstilmuseet bidrager vi med en industrihistorisk byvandring. Museernes dag er en del af Kulturfestivalen ”Genopdag”, som i dagene d. 1. – 16. juni 2019 fejrer kulturlivet og fællesskabet i hele Region Midtjylland.

Tag med på en tur igennem Hernings industrihistorie og opdag, hvor bygninger og baghuse gemmer på fortællinger. Historien begynder ved Tekstilmuseet og historien om Herning Klædefabrik og går i sporet på driftige fabrikanter og deres liv og arbejde. Museumsinspektør Kristine Holm-Jensen udpeger stederne og guider igennem 120 års tekstilhistorie.

Byvandringen er gratis, men der er et begrænset antal pladser efter først-til-mølle. Tilmeld dig her på siden.

Mødested: Tekstilmuseet.

15.06.2019