Genopdag din historieplantage VEster Palsgaard Skovmuseum

Genopdag din historie – Plantagen

Lørdag d. 15. juni afholdes Museernes Dag og på Vester Palsgaard Skovmuseum inviterer vi til en vandretur i Palsgård plantage. Museernes dag er en del af Kulturfestivalen ”Genopdag”, som i dagene d. 1. – 16. juni 2019 fejrer kulturlivet og fællesskabet i hele Region Midtjylland.

Med udgangspunkt i plantage-maskinen Drewsens priklebræt vil museumsinspektør Brit Vestergaard fortælle historien om Palsgaard skovdistrikt.

Turen er en 5-7 km lang gåtur til bl.a. de gamle planteskolehuse, rester af diger fra nu forsvundne hedegårde og et stykke af Hærvejen. Her vil fortællingerne koncentrere sig om studedrift, krigskarle og handel og vandel.

Turen er gratis men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeld dig her på siden.

Mødested: Vester Palsgaard Skovmuseum. Medbring gerne madpakke.

15.06.2019

Kl. 11.00-14.00