Halloween på Vester Palsgaard Skovmuseum

Når efteråret går på hæld og mørket sænker sig over skoven, så er det endnu engang tid til Halloween i den gamle skovridergård.

Fredag d. 28. oktober er der igen Halloween på Vester Palsgaard Skovmuseum. Vi slukker lyset på hele museet, så medbring en lygte og løs opgaver undervejs.

Dørene åbner kl. 17, mens det endnu er lidt lyst, men som aftenen falder på vil museet henligge i mørke.

Du bliver budt velkommen på museet af den mystiske kone fra skoven. Hun vil sende dig videre på det mørke museum. Undervejs skal du løse opgaver om skovridergården og skoven. Uhyggen breder sig. Hvad mon der venter i det næste rum?

Vi har efterhånden fået skabt en god og (u)hyggelig tradition med Halloween på museet. Arrangementet er for familier med små børn, da det ikke er alt for skræmmende. Her er ingen zombier og blod. For børnehavebørn er det nok, at lyset er slukket og de bevæger sig rundt i et hus, som de ikke kender. og de kan se skygger og konturer af udstoppede dyr og genstande.

Det kan dog være, at I møder en uhyggelig person undervejs, men vi bestræber os på, at vi ikke skræmmer børnene alt for meget!

Forældre og bedsteforældre er også velkomne – det kan jo være rart at have en at holde i hånden.

Det er gratis at deltage for både børn og voksne, og der vil være lidt at gumle på til de mindste undervejs.

28.10.2022

Kl. 17.00-20.00