Jazzkoncert med Cactus på Klosterlund Museum

Jazzkoncert med Cactus

Maria Dybbroe er en ung saxofonist og komponist, som de seneste år har markeret sig som improvisator og kapelmester på den mere eksperimenterende del af den københavnske og aarhusianske jazzscene. I efteråret gav Maria en eksklusiv, improviseret solokoncert på museet, og nu vender hun tilbage med orkesteret Cactus.

I Cactus har Maria samlet nogle af de mest lovende unge aarhusianske musikere lige nu, der bl.a. kendes fra ”Yune”, ”Narcosatanicos” og ”I Just Came From the Moon” som vandt Ung Jazz i 2016.

Både romantiske forestillinger om åbne vidder, fatamorganaer og kaktussens farlige og hårdtslående pigge indfries i dette lydunivers.

Line up: Maria Dybbroe (altsax) – Zeki Jindyl (altsax) – Thorbjørn Kaas (kontrabas) – Frederik Hagner (kontrabas) – Tobias Andreassen (trommer)

Der er et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig via denne side.

Kaffe, te, kage mm. kan købes i museets café.

16.02.2020

Kl. 14.00-15.30